Special Offer

Author

Random Post - Holiday

Assalamualaikum...

Dua hari tak BW, tak sempat nak menjenguk mana2 blog lagi.. Blog sendiri pun tak sempat nak hupdate uolss.. Bile da balik cenggini la.. Cuba sedaya upaya menggunakan masa yang ada bersama ngan fams. Lepas ni balik KL then balik smule rumah raya puasa nanti la. Online pun utk check emails and order from customers. Tu je.

Maaf ye kalian semua.. Saya terjah kalian lewat sikit.. Sapa yang da start keje ari ni??? Selamat bekerja ya..

Ada sesapa penggemar shawls besar yang cover dada? Nanti saya update minggu depan ye. Insha Allah.. Macam2 design dan color yang menarik. Yang penting sangat besar dan labuh. So tak yah la risau bile ditiup angin, shawls terselak kan?? Hehe.. Stay tuned ya ladies!!


12 Komentar untuk "Random Post - Holiday"

manfaatkan sepenuhnya masa cuti nani. nnti lama lg nak balik. ;)

Bila jarang dapat peluang bersama family, sekali sekala tu dimanfaatkan sepenuh masa......
Hehehheh..
AJ memang duduk dengan family, so tak rasa sangat...
Baru tau Nani ada business shawl...=D

nampak sungguh nani bz yer...xper nani dulukan mn yg penting

wahh cuti sakan eh nani..hihi..utk jual ke tu nani ;)

alahai..samalar kita kak nani..sakan sgt bercuti..=P

ok akak tunggu shawl yg nani nk tunjuk tu k

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top