Special Offer

Author

Sunyi dan Sepi

Assalamualaikum...

Ke mana kalian hari ni?? Apa aktiviti kalian?? Saya hari ni ke Terengganu hantar adik yang ketiga kat UMT. Dalam keadaan selsema tahap kronik gigih saya ikut jugak hantar.. Singgah kat tepi pantai tadi pun tak sempat nk turun sebab super tak larat!

Balik rumah nampak Oppq macam sedih je. Ye la orang makin berkurang. Just now adik bongsu lak balik hostel. Lagi la die buat muka sedih.. Adess.. Esok saya balik KL and lusa adik lelaki balik Pahang. Tinggal la Opoq ngan mama and papa.

Pagi tadi masa otw ke sana lalu kat Tok Bali ada accident. Lori bawak ikan terbalik. Ramai yang berhenti kutip ikan.. Viva pun kemek. Tapi rasanye tak de yang cedera parah kot sbb viva tu tak teruk pun. Mungkin jalan pun licin sebab hujan.

Sat lagi nak buat kek utk Lurviey as requested by him. Malam nanti nak packing. Malasnye rasa.. Harap selsema da ok later..

Selamat Berhujung Minggu kalian!!

13 Komentar untuk "Sunyi dan Sepi"

kasihan opoq....
selamat kembali ke kota raya nani...

dok rumah je ambik mood. esok dah keja. uwaaaa..

eh kapal tu nampak masa nak ke tok bali aritu. :)

AJ macam biasa..
Keluar makan dengan Mr.JR dan teman dia buat kete....

Alaaa... Kesiannya Opoq...

eh..situasi opoq sama mcm asik husna yg bongsu..sedih nk kna tggal..haha..

nk request kek jugak lah chef..=D

ni yg wat k.ina xsabar nk blik trg gak ni... hihiii

*naniey sblm pos gtau k.ina dulu ek... sbb esk k.ina blik cemor sampai ari sabtu...

gtau k.ina brp rm, nanti k.ina bank in

nani try la tnya mak nani or sape2, samada akar tu bg efect dkt penyusuan aqilah x... mksd k.ina tkt tiba2 susu xda..

thanks sgt2 tau nani :)

selamat tgh ari nani...:) hope nani sihat dr selesema ya..jgn lupa makan ubat

Hujung minggu arituh tak kemanapun sbb jga merah demam.skangpun tk kebah2 lg demamnya.

hi nani..lah lebih penting kutip ikan dr tolong org..hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top