Special Offer

Author

Contact Lense Murah

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Barang murah sapa tak suka... Saya pun suka barang murah.. Tapi biarlah yang murah tidak memudaratkan. We as consumer berhak memilih produk dan perkhidmatan yang kite nak. If rasa mahal then kite cari yang lain plak. Betul tak? 

Contact lense murah berlambak-lambak kat online market. Buy 3 free 1. Sapa tak suke kan? Even saya pun suka and pernah ada niat nak beli tapi tak pernah beli. Cuz saya takut barang nk expired. Lagipun, setakat nk buat mata jadi besar macam barbie doll tu tak perlu la kot. Saya pakai contact lense pun sebab rabun. Tu pun yang tak de color and beli kat kedai cermin mata. Tapi da lama tak pakai. Pernah sekali masa nak cuci muka lupa nak tanggal contact lense and then bile nak tanggalkan tu mak aihhh die melekap kat anak mata tu punye la kuat... 


Tapi ada jugak jenis yang da tau contact lense tu hanya boleh dipakai dlm tempoh masa sebulan sahaja tetapi still guna sampai 6 bulan. Degil sungguh!! Akibatnya sendiri tanggung la. Seksa saya tengok gambar tu. So, if kalian nk beli contact lense pergi beli kat kedai cermin mata. Saya lebih yakin di situ. Sebab optometrist.. *pendapat saya la..

Sekadar berkongsi.. Setiap orang ada pendapat masing-masing.. Tepuk dada tanya diri sendiri..


P/S: K-pop jgak yg naik!! Moga yang minat kpop tak melatah di sini.. :P



8 Komentar untuk "Contact Lense Murah"

Nur pernah beli sekaliiii je contens lens..

pastu tak beli dah, sebab Nur tak reti nak pakai...

mkn masa oo nak pakai walaupun sebelah...

pastu tak beli dah...

takutnya tgk pic tu..geli.laa

AJ rajin beli, tapi pakainya jarang...
Hehheheheh..

Euwwww...gerun tgk gmbr mata tu....deqla penah gak beli lense murah...on9 punya...mmg mcm yg nanie ckp tu la...pyh nk cabut..sejak tu x brani nk pakai...sampaikan nak kawen pun x pakai...lgpun pikir2 blk utk apa? deqla bkn rabun pun...pasni kalo nk bergaya dgn lense kena beli kat kedai cermin mata je..huhuhu....

ngeri tengok gambar tue..kak Mv mmg tak pernah pakai CL ni..tak reti

oh mennn..sampai mcm tuh teroknyaa..
mesti sakit tuh..mata nih lar aset pling brnilai..so jgalah mata..

eeeee seriau tgk gmbar...!! terus xjd nk baca.. adehhh takut la plak

seriau je tengok. kena lebih berhati2 dengan barang2 yg murah.

eii ngeri le tgk gambo tu...rase geli pun ade..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top