Special Offer

Author

Shawls LWS at Stylez Store House

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Sapa suka pakai shawls? Jemput singgah kat Stylez Store House cuci mata, cuci poket kat situ. Hehe.. Tudung kat bawah ni semua dari Stylez Store House. Tak di borong di mana-mana cuz kami ada tailor sendiri. Ni batch pertama dari Stylez Store House. Masih banyak lagi akan datang, Insha Allah.

Maaf ambil masa yang sangat lama untuk upload Shawls ni. Shawls da lama dalam tangan tapi super busy ngan benda lain. Grrr...

Apa yang bestnye dengan Shawls dari Stylez Store House nih??

Panjang dan lebar, even lilit kat kepala pun still boleh tutup bahagian dada, leher dan belakang.
Kalau tak suka shawls panjang, boleh adjust jadi pendek.
Mudah digosok dan tidak mudah berkedut.
Tidak panas

Seperti yang kite semua tahu, material chiffon ni memang nipis. And biasa kalau kite tengok sesetengah hijabers pakai shawls daripada material chiffon ni mesti pakai inner neck sebab nak cover neck. Bile pakai inner neck boleh la nk pakai loose shawls ke, lilit ke, up to uolls la kan. Yang penting kalian selesa. Kang lilit sampai terbelit pun susah jugak. =) Shawls material chiffon yang lebar and panjang ni tak pakai inner neck pun tak pe sebab uolss boleh cover neck dengan lilit di bahagian leher.


 Code: Purple Polka Two Tone
Material: Chiffon


 Code: Electric Blue Polka Two Tone
Material: Chiffon


Code: Turqoise Polka Two Tone
Material: Chiffon


Code: Floral Black White
Material: Chiffon


Code: Paisley Soft Brown
Material: Chiffon

Cara Order

PM di Facebook

SMS 
017-9656087

Email
stylezstorehouse@gmail.com


Kalian ada cadangan tentang tudung/shawls? Cer komen.. Tudung/Shawls yang macam mana kalian suka??


P/S: Insha Allah tudung empat segi tu pun akan dikeluarkan.. =)

16 Komentar untuk "Shawls LWS at Stylez Store House "

sangat teringin pakai shawl. tapi tak pandai! :)

dya xkesah..aslkn shawl tu kne ngn muka dya..lama xsinggah kt blog ni.. header pun dh bertukar.. :)

Salam Mesra & selamat berkenalan. Jemputlah berkunjung ke CemmomileNiaga untuk melihat pelbagai barangan.

Cantik..tp x berapa pakai shawl mcm ni...huhu

Memang best cuci2 mata ni...tapi risau tergoda la plak..ha ha

Akk xgetilah pakai shawl.mcm xlawa bla kna ngan spektp tingin pakai..myb xpandai gayakn n nk lilit2

cantik corak dy . tp yg ney kaen jenis ringan kan ?

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Cantik2 belaka... Nanie, nti deqla dtg lg komen entri yg tertinggal tau.. Br smpt 1 je ni. ...huhu...cpt atau lmbt deqla pasti terjah punya...nanie take care tau..

husna suka shawl yg x keras dan x lembut..just nice..bila kita bentuk, dya akan menjadi dgn cantik.. kain yg x pnas dan x jugak jrg..dan for sure x singkat..=)

lama tak singgah blog akak:)"
cantik semua shawl tu:)

ait..k.nani dah edit lain ea blog??

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top