Special Offer

Author

Yesterday

Assalamualaikum...

Yesterday... All my trouble.... Pernah dgr lagu Yesterday?? Ari ni nak ckp pasal semalam je....

1. Semalam hari Jumaat jadi hari keluar pos barang and jumpa Lurviey. Masa atas tren semalam nampak one girl naik dari stesen KLCC.. First time rasa confuse girl ni preggy or buncit. Sebab tengok gaya pemakaian tu tak macam orang preggy. Jeans ketat and sendat, bertudung and pakai peplum.
Random Thought: If die preggy, satu je kat otak saya.. Her husband tak tegur ke cara wife dress up. It's ok untuk berfesyen cuma macam tak seswai bile mengandung pakai jeans sendat, peplum pendek. Kalau angin tiup pun senang tercelak. If buncit??? Emmm no komen.. Tapi rasa mcm pregnant je. Sekadar meluahkan je.. "Lantak hang pa la nak pakai apapun. Yang tanggung laki hang".. No hard feeling!!

2. Lurviey bagi three slice blueberry cheese cake and saya makan semua sampai habis. Mak aihhh.. Lapar atau suka sangattttt... Fav tu.. Ingat saya tak makan banyak ke??? Asyik duk cakap yang tak banyak makan.. Badan je tak naik. Grrr..

3.. Tu je nak cite.. Nanti ada masa nak rombak balik blog wajib terjah.. And mungkin akan datang blog ini diprivatekan.. Mungkinkah? Tak pun entri private khas utk kalian yang terpilih.. Boleh?

Entri ni sekadar meluahkan apa yang saya lihat and fikir. Dan apa yang saya luah ni tak semestinya betul dan mungkin bercanggah dengan kalian. And I am not fashionista pun nak talk about wat suit you .. Blerghhh.. I am not perfect too.. Tegur jika tak betul. Setiap hari kite boleh improve ke arah yang lebih baik dari hari semalam. I have my own weaknesses tooo... Have a great weekend..

5 Komentar untuk "Yesterday"

wahhh makan cheesecake tak ajak.. knp nak private lak? hope cikna terpilih. ;)

preggy kot tapi kak MV mmg tak berani nak pakai peplum..huhu..nak private kan blog??kenapa??

dalam proses untuk berubah ke arah kebaikan..dan seterusnya menjadi lebih baik..in shaa Allah..Ameen..=)

Tapi rasanya eloklah kalau pregnant tu pakai elok sikit.....
AJ setuju...
Kadang diorang ni pakai tak ingat....
Senteng je..... Ada yang terselak nampak perut tu...

Ishhh peknen pun nk pakai ketat?? Even bkn peknen pun x malu pkai cam tu?? Haihhh wat malu je...huhu

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top