Special Offer

Author

Monday Blues

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

MONDAY BLUES?????? Hey.... Today is tuesday.. Okeh..But saya nak up entri pasal semalam.Btw, our monday start with went to courier centre then Jabatan Pendaftaran Negara(JPN) and CIMB. Lupa plak sekarang ni cuti sekolah, no wonder nampak ramai kanak-kanak dalam tren.



Semalam macam a bit slow sikit gerak kerja kakitangan CIMB Sungguh mencabar kesabaran. I just nak sentuh pasal kakitangan CIMB cawangan..... Okeh tak perlu la cakap cawangan mana but seriously dua kali pergi dua kali macam teruk gile. No one to assist us when we need assistance. Damn. Saya nampak sorang kakak ni muka da ketat gile and dengan die cakap 'dah satu jam dahhh.... ' I told Lurviey, kakak tu merungut dah satu jam kat sini but tak settle lagi. Then Lurviey just pergi kaunter and tanya. But sadly jawapan dari officer tu sangat-sangat memalukan. WTH, produk sendiri pun tak tahu. You should know bout the product and services cuz you're the service provider. Such a shame. So, saya call customer service and dapat maklumat yang kami nak. Tapi memang bercanggah dengan apa yang officer tu cakap.

Esok akan ke CIMB lagi but for sure tak ke CIMB cawangan tu lagi. Perlu ke nak fikir positif untuk situasi macam ni? Rationalizing?? I dont think so.. Hehe..


Be a little wiser
Be a little happier
Be a little better
Each day of your life
Have a great day peeps


P/S: Saya da jmpe pengganti Lactacyd Facial Foam. Nanti saya buat review :)
P/S/S: Petang sikit nak ke ofis ambil barang.


Tag : emovere
10 Komentar untuk "Monday Blues"

Harusla dik.. kata cuti sekolahkan.. Tahun lepas masa akk nak kuarkan duit asb kat cimb kat cawangan *teeeeeettttt* ada dekat 3 jam lebih tunggu. Merana badan.

he he he... monday blues...semalam x sempat nak monday blues...busy sikit...

aih..patutnya kalau dah kerja di kaunter depan gini depa kena lebih bersedia..

kena buat aduan nih kak nani..

pnh jgk ayu jd gtu..mmg mngji kesabaran..huhu

salam nani..memang memalukan kalau duk kat front tapi tatau produk yg dia buat…x suka la service mcm n

kalau dah banyak kali jadi camni mmg tak boleh dah kot nak think positive.. hehe..

esokkk isnin....
kompem monday bluess..
huhuh

AJ pun dah sama dengan budak cuti sekolah dah...
Hehhehehehe....
Tak keje kan....
Kalau AJ mesti dah baran dah tunggu lelama macam tu...

Ish mcm xde keje lain nk wat tgu lama2...servis hampehhhh

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top