Special Offer

Author

Random DIY

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Happy sunday everyone!! Bile da lama tak menaip hasilnya taip padam taip padam.. Sudahnya tiada entri terhasil. Bulan ni paling sikit entri yang dapat saya up di blog. Walaupun entri sikit tapi traffic tetap maintain. Alhamdulillah. 

Okeh, tengah hari tadi, sambil duk buat keje, then bersihkan meja buat keje, tetiba idea nak menconteng tu datang. Biarlah tangan tak kreatif pun tetap nak conteng jugak.. Asal mata sendiri sedap memandang tak pe la. Lagipun kat meja sendiri je pun. 

So, saya amik marker and terus menconteng atas bekas plain yogurt. Simple and acceptable.

Nampak suram je kan... Amik market buat garisan sekeliling bekas yogurt ni. Maka, hasilnya jadi lah seperti kat bawah ni...

Nampak macam ada seri sikit kan? Walaupun tak cantik.

Tadaaa... Da siap and letak tempat asal dia.. Tengah fikir macam mana nak kasik kemas meja ni. Tempat kecik tapi barang banyak. Pening pusing-pusing dah ni...

P/S: Ok sambung buat report.. Daaaa..





Tag : DIY
5 Komentar untuk "Random DIY"

Rajinnya Nani..
Kalau AJ terus campak dalam tong sampah...
Hehheheheh..

Simple but nice la dear...kreatif nanie ni....

biasa la tuh kak nani..kalau boleh semua bnda nk letak..huhu..

cantik diy tuh..sama plak tuh garisannya..x senget..=D

nampak cantik pula bila buat mcm tu...betul2 kreatiflah nanie ni... :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top