Special Offer

Author

Pineapple Corer Murah

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Entri khas untuk suri rumah dan juga wanita yang sangat sibuk seperti saya. Hehe.. 


Pineapple Corer adalah pengopek nenas yang telah direka untuk memudahkan surirumah/perempuan/chef  mengeluarkan isi nenas dengan mudah. Ye la.. Nak buang kulit nenas kadang leceh. Nak plak ada mata-mata nenas tu. Leceh la... Kena plak ada perempuan yang jenis kasar. Belum sempat nak masak isi nenas da lunyai. Sigh** -Fakta Bukan Auta.

Jadi, dengan adanya Pineapple Corer ini ianya bukan sahaja memudahkan golongan surirumah tetapi dapat menjimatkan masa juga. Tak sampai lima minit da berjaya keluarkan isi nenas. Cantik molek je keluar dari kulit. Kulit nenas tu boleh guna utk deco purpose like if buat nasi goreng nenas ke or whatever la. 

Kat bawah ni contoh step by step guna Pineapple Corer. Mudah sangat. 


 Seee.... Senang kan??? Memang senang. 

Those yang berminat boleh order dengan saya. 

PM saya di facebook untuk details produk dan pembayaran 

atau 

SMS 
0179656087
 
Harga RM24 sahaja.

'LEBIH 160 UNIT TELAH TERJUAL'


 P/S: Semua benda nak mudah.. =)

6 Komentar untuk "Pineapple Corer Murah "

mmg mudah nk keluarkan isi nenas tu

Wahhhh bgus alat corer nih...nk bli tpppp umah kte xpnh msuk nenas la..hahaha

Menarikknya. Hubby akk mmg suka mkn nenas. Selalu beli nenas yg dah siap kopek.

wahhh..bestnyer nanie benda ni..

1lg produk yg nanie jual ye..bgs ni tp sebut nenas deqla dah lama x jamah nenas..huhu

uishhh senang nya.. terus keluar semua.. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top