Special Offer

Author

Shawls Raya 2013 di Stylez Store House

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Sticky Post [Scroll Down For The New Entry]


Sedar tak sedar dah 14 hari kite berpuasa. Bagaimana persiapan raya kalian? Dah siap? Persiapan raya saya setiap tahun sama je. Baju adik-beradik semua mama yang jahitkan. Jadi tak perlu pening-pening nak keluar shopping baju raya. Cuma kena beli tudung je la. Oh ye, bagi kalian yang masih mencari-cari shawls untuk digayakan pada hari raya nanti boleh dapatkan di Stylez Store House. Limited stock sebab stock yang ada ini je.


3 Tones- Light Purple, Dark Purple, Blue
Material: Bawal
1pcs sahaja
RM35


3 TonesJ- Black, White, Red
Material: Bawal
1pcs sahaja
RM35


3 Tones- Blue, Turqoise, Orange
Material: Bawal
2pcs sahaja
RM35


3 Tones- Marron, Purple, Mustard
Material: Bawal
1pcs sahaja
RM35


3 Tones- Light Pink, Blue, White
Material: Jorjet
1pcs sahaja
RM38


3 Tones- Lime Green,Green, Blue
Material: Jorjet
1pcs sahaja
RM38


3 Tones- Red, Lime Green, Dark Blue
Material: Jorjet
1pcs sahaja
RM38
 
 Berminat boleh PM kami di
Facebook

SMS
0179656087

Layari

www.stylezstorehouse.com
 

P/S: Kembali busy.. 
1 Komentar untuk "Shawls Raya 2013 di Stylez Store House"

cantik2...tapi xde ena dgn baju nur..sayangnya...

psstt...siapa model tu? adik nanie ke?

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top