Special Offer

Author

Daripada Blogger

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

[Auto post entry]
There's no WORDLESS WEDNESDAY TODAY. =)

Masa untuk bayar hutang entri. Banyak yang amat. Buat yang ni dulu. 


Cantik kan? Semua color pink purple.
Kerongsang rama-rama yang kecik comel tu dari Kak Fieda sponsor GA Deqla. Tak sangka plak ada rezeki join GA Deqla. Alhamdulillah.. Saya terima kerongsang ni betul-betul last day saya keje kat co sebelum ni. Terima kasih Kak Fieda dan Deqla.

Yang bekas pensil cantik Noor Arfa Batik tu plak dari Kak Ina. Blogger yang manis senyum tu.  Tak caya tengok bookmark tu. Maniskan Kak Ina senyum. No wonder la link blog Kak Ina ihaveasweetsmile. Eh?? Emm rasanye la. Thanks ya Kak Ina bekas pensel, bookmark and penyangkut fon tu.  Tak sangka balik hostel lepas cuti raya ari tu, check bakul surat ada surat untuk Naniey. Appreciate sangat.Oh ye, actually bekas pensil tu da lama dapat cume baru skang ada time untuk buat entri. Bergabung la mudah kan. Heee.. 

P/S: Akan banyak auto-post entry nanti. Too busy.. Tweet2 pun tak sempat macam before. >.<

6 Komentar untuk "Daripada Blogger"

alhamdulillah.. yg penting ianya selamat sampai ke tgn nanie :-)

Assalamualaikum naniey

maaf lama xsinggah sini

tahniah naniey

comel kerongsang tu.. :)

Nur pun bakalan Bz gak nanti nanie..huhuhu

surprise kan dapat hadiah.. hehe..

lama tak nampak nani kat tweet.. ;)

hehehe...cantik...congrats dear :-)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top