Special Offer

Author

Shawls Cantik dan Murah di Busana Anggun Jelita

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Sapa kat sini shawls maniac? Naaa... Jom tengok half moon shawls yang menjadi trend terkini di kalangan mereka yang gemar mengenakan shawls. Tak kira la dalam apa majlis pun. Ada tribal dan ada juga yang plain. 

Di Busana Anggun Jelita, terdapat pelbagai jenis item yang dijual seperti shawls, jubah, blouse muslimah, baju kurung dan banyak lagi.

Antara koleksi Half Moon yang ada di Busana Anggun Jelita...







Cantikkan? Jangan bimbang sebab half moon shawls ni besar dan boleh menutup dada. Saya tahu ramai yang mencari shawl yang lebar dan besar pada harga mampu milik. 

Material: Chiffon Berkualiti (Mudah di Bentuk)
Ukuran: 2.0 Meter X O.72 Meter (+/-)

 Jadi bagi kalian yang ingin membeli produk ini boleh terus PM di Facebook dan like



P/S: Tak pernah lagi pakai half moon shawls. Selalu pakai shawls biasa je..

6 Komentar untuk "Shawls Cantik dan Murah di Busana Anggun Jelita"

xpenah lg try half moon shawls ni...tp cantik

cun.. murah lak tu.. tp still lg tak reti nak pakai shawl.. huuu..

cantik!
Ai lg la x penah pakai moon shawl ke shawls biasa ke..sbb muka Ai x sesuai la Nani..bila tgk org pakai tu gerammm je sbb cute2 shawl ni,Nani pakai mesti cantik sbb muka Nani bujur :)

cun nye la hai...tapi saya tak reti sangat la pakai shawl ni...janggal rasenye...

suka tgk org pakai shawl..nur pakai xcantik...

muka bulat...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top