Special Offer

Author

Review Curcuma Mangga Cure

Assalamualaikum...

Sebelum ni saya ada up entri pasal Curcuma Mangga Cure (CMC) ni.. Bagi yang ada resdung memang saya sarankan kalian dapatkan CMC ni. Ada kelulusan KKM dan halal dari Jakim.


Sebelum beli CMC ni memang saya ada google dulu tengok yang mane ok and yang pasti 'mesra poket'.. Akhirnya CMC yang saya pilih setelah fikir banyak kali. Memula gie cari kedai jamu. Tiga kedai jamu jugak saya pergi. Semua tak de. Sedih.. Kena beli online jugak..


Ni la pil die.. Comey je warna die.. Makan pagi sebiji malam sebiji...


My Review
  • minggu pertama (hari pertama hingga hari ketujuh) muke gatal-gatal.
  • jerawat cepat surut.
  • kurang bersin
  • serbuk dalam kapsul tu saya buat masker tepek kat jerawat je jadi kesan lagi cepat
saya punye problem tang jerawat resdung je and i just realize yang me ada alahan dengan certain food. Oh nooooo!! *sedih... Tapi dah tak risau daaa sebab CMC ada...

Pasal muke gatal-gatal tu saya ada tanye HQ and they said itu normal and nasihatkan banyakkan minum air.. Alhamdulillah da tak gatal macam 1st week tu.. Sekian saje review dari saya.. Berminat nak dapatkan produk ni boleh dapatkan disini --> Curcuma Mangga Cure

0 Komentar untuk "Review Curcuma Mangga Cure"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top