Special Offer

Author

Review Red Pomegranate Lotion

Assalamualaikum...

Seeeeeeeee.... Betapa tak sempat nak publish entri Red Pomegranate Whitening Lotion ni.. Baru nak update. Ketinggalan zaman betul iolls ni.. But still iolls nak update review lotion ni. Adakah ianya benar-benar berkesan seperti testimoni dalam gambar yang tersebar sampai ramai orang duk gile nak jadi putih.



My review
  • Tekstur die pekat likat melekat melekit buat saya rasa tak selesa masa mula-mula apply. Letih la nak sapu-sapu tak macam losyen biasa.
  • Serta merta boleh jadi putih.. Mungkin tu la orang duk banding tangan sebelah gelap sebelah cerah.
  • TAPI saya ada perasan parut kat kaki sudah pudar..Yesss.. But still rasa malas gile nak pakai sebab pekat sangat. Pakai time rasa tengah bajet rajin cuz saya prefer pakai losyen biasa je.
  • Tak serap kulit. Kalau kena air lagi la buruk nampak.. Kena sental la bagi hilang dulu kalau nak berwuduk.
Recommended? No

Sekian review dari saya... Lain orang lain kesannya. Apa jenis produk pun mesti ada yang ok dan ada yang tak.. Till then. Thank you.. See you soon..
posted from Bloggeroid
1 Komentar untuk "Review Red Pomegranate Lotion"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top