Special Offer

Author

Review Pibamy Gold Mask

Assalamualaikum....

Another review... Kali ni nak review Pibamy Gold Mask.. Pibamy Mask ada dua jenis; platinum dan gold.



Sepintas lalu tentang Pibamy Mask
  • Memutihkan kulit wajah
  • Mencerahkan kulit sehingga lebih bercahaya & Segar
  • Anti aging
  • Melembutkan & melembabkan kulit
  • Mengangkat sel kulit mati
  • Mengencangkan kulit & menyamarkan kerutan wajah

Betul ke semua kat atas tu????????? Lain orang lain hasilnya..

My Review

Lepas pakai kulit jadi lembut gile. Nak kata lembab tu tak de la sangat. Cerahkan dan putihkan?? Not sure bout this cuz me bukan jenis nak putihkan wajah etc. So tak fokus sangat kat putihkan wajah. Biaq pi la orang lain obses nak putih ke apa. Me nak kasik clean and clear je.
Pernah pakai Shiseido Mask atau Daiso Charcoal Mask??? Meh sini nak bagitau... Masa nak peel off pibamy ni kan die punye sakit lebih teruk dari Shiseido Mask atau Daiso.. Wuuuuuuuu... Nak keluaq air mata tau.. Tapi bau die wangi.. Macam bubblegum/chewing gum.

Adakah saya akan pakai lagi walaupun sakit sampai keluar air mata masa peel off mask tu? YE.. Nak pakai lagi. Bile rajin.. Heee.

Berminat nak dapatkan produk ni?? Special Price untuk pembaca nanieydotcom, dapatkan pada harga RM19 sahaja untuk 1unit (tidak termasuk post).

CLEARANCE STOCK 12/1/16-31/1/15 - Hanya RM9 sahaja! (tidak termasuk kos penghantaran. Boleh whatsapp 017965087

Sekian dari saya... Terima kasih..



1 Komentar untuk "Review Pibamy Gold Mask"

dengar sakit sampai keluar air mata tu macam tak sanggup je.. hikhik..

hai nani.. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top