Special Offer

Author

Review: Daiso Charcoal Mask

Assalamualaikum

Entri autopost...

Last week aku order Charcoal Mask dengan Ayu, minggu ni baru dapat.. Bukan salah Ayu.. Bukan salah postman. Semalam aku call warden tanye ada terima barang aku tak. Rupenye die sakit kaki nak naik kat floor aku letak kt tempat surat. Grrr.. 


Dlm keadaan demam dan selsema aku gigih nak cuba jugak mask ni. Mane tak nye.. Lama kot aku menunggu.. Ayu siap tanye lagi da sampai belum.. Sian kat Ayu :P 
Tadaa... Muka tengah sakit. Sangat best pakai ni.. Memula kena wap dulu muke, kasik pori-pori terbukak luas then apply mask kat muka.. Tunggu hingga kering. Agak2 rasa tegang and kering tu boleh la tanggal. Lepas tanggal basuh muka dengan air sejuk sebab nak tutup kembali pori yang terbuka td. Nak pakai mask ni kena tebal-tebal sebab ada jgk org yg pakai nipis. Tu cara pakai yg salah. Kata Dianpixy la. 
Da cabut da... Muka rasa best je. Feeling flawless sgt. :P Walhal muke berparut. Grrr :( 
Inilah hasilnye.. Nampak tak? Tak nampak?? Kalau aku guna camera aku yg rosak tu memang sharp boleh nampak. Sekadar mengharap kamera phone je. Teruja sgt masa nk tanggal mask ni. Sebab mereka2 yg da guna ckp rasa mcm sakit sikit. Terasa la sakit sikit.

Review
  • Dapat buang blackhead and whitehead.
  • Bulu roma halus kat wajah pun tertanggal
  • Muka rasa licin lepas pakai mask ni.

Harga 

RM 15 each (online purchase) termasuk postage

Kat mana

Boleh order dengan Ayu 
or 
Boleh pergi terjah Daiso sendiri. Bukan semua tempat ada Daiso and stock sgt limited. Hot item. 

Service ngan Ayu sgt cepat. Ari ni order, esok post lusa da sampai. Nk tgk testimoni mereka yg menggunakan Daiso Charcoal Mask ni leh la terjah kat blog Ayu.


IKLAN: DPTKAN SHISEIDO BLACK MASK  MURAH... Function sama macam Daiso.. PM SAYA DI 0179656087 ATAU PM DIRECT DI FB https://www.facebook.com/StylezStoreHouse

P/S: Lurviey da sihat.. Alhamdulillah.. Now my turn.. MC

23 Komentar untuk "Review: Daiso Charcoal Mask"

brp ringgit ni skali ngan postage?

waa dah try dah nani. cik na pun pakai malam tadi. hikhik..

wahh..berkesan..husna kalau nak buang blackhead nih buang ngan kuku je..ada ke patot..>.<

yeayy nani dh try..hehe..nti lma2 lg ok.ayu pkai ingt mkin skt klr rupanya ada lg.hihi..
p/s eh nani skit ka?ayu pn half day arini period pain dh da kt umh pn.huhu..jgn lpa mkn ubt tau smoga cpt baik;-)

yeahh..mlm ni nur nak pakai untuk kali ke dua..! mmg best.,..!

macam best je naniey!
sekarang, kita lebih mesra ditwitter yedak? kuikuikui. :)

nama kedai tue daiso ya...nanti sis nak cariklah...

nani pun dh cuba jgk ea?jelesnya..haha

wahh.. dah mcm topeng satria baja hitam tu...hikhik...deqla lom try lg ni..hari tu ayu xbawak..uwaaaa

ramai yg mengaku kehebatannya..teringin nak cuba..

saya pon suka mask charcoal ni.tapi paling suka ialah pencuci muka charcoal.jerawat xde nak hinggap bila pakai pencuci muka dia

Memang best kan Charcoal mask ni.. Rasa flawless jap muka.. Bersih pon bersih.. =)

wah ramaii sangat blogger yang pakaikan?bolehlah try pasnie..buat tebal2 ek?uihhh gaknya masa buang mask2 sakit sangat ke tak?huhu abes bulu2 semua tercabut..huhu

nani nntkan kalau dah abes 2 minggu nurul nak sambung sebulan letak iklan.kira rm10lahkan..tapi nnt remind semula kay..tapi bannr2 ada yang baru dlm blog nurul.nnt nani amik yang baru..

pada siapa-siapa yang takde daiso di kawasan berdekatan tu, atau tiap-tiap kali pegi daiso asyik xde stok je, bolehlah order online dgn sy, blh visit fb page sy: http://www.facebook.com/saranghealthandbeauty memang cpt habis pun product ni..

Wah ramai yg demam charcoal Mask Si ayu tu yek..hi hi...makin cantik la lps ni..

kita pun guna awak!! dah beli 2 tube dah. memang bagus!!!

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top