Special Offer

Author

Review : Shiseido Black Mask

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Hi Everyone... Monday Blues? Harapnye kite dapat tendang laju-laju blues hingga ke planet Pluto. Ingat tak saya pernah Review Daiso Charcoal Mask . Hari ni saya nak Review Shiseido Black Mask plak. Function still sama.. Remove Blackhead to be specifically. But still ada function lain like make your skin bersih dari segala anasir tecit, menghaluskan kulit muka, membersihkan kulit muka. Damn I love it too..


Dengan gigihnya mencari masa yang sesuai nak pakai, since that my face getting better (so so ok la). Khamis lepas nampak like one blackhead tepi hidung. So, this is the right tyme, I guess.. Tanpa melengahkan masa, saya wapkan muka. Amik one pcs then buka.. Nasib muka saya kecik. Jadi satu pcs tu utk dua kali pakai. Cara apply, sama mcm daiso. Bau pun lebih kurang je ngan Daiso..

Sanggup pakai shawls semata-mata utk entri ni. Grrr.. Pathethic!!

Ready to peel off.


Fuh... Lega... Rasa muka sangat bersih.. Terus basuh muka guna air sejuk untuk tutup semula pori yang terbuka tadi.

My Review (Simple Review)

  • Remove Blackhead and also unwanted dirt on my face
  • Muka rasa licin bersih and halus.
Apa beza Daiso dengan Shiseido Black Mask ni?
Tak banyak beza.. Bezanya pada harga. Harga Daiso lebih murah cuz dalam tube. RM5 satu tiub while Shiseido Black Mask ni plak dalam paket kecil. If guna utk muka 1 paket tu untuk sekali penggunaan. (Depend besau mana la muka kalian). If guna kt hidung maybe 3 or 4 kali boleh guna.

Saya also jual benda ni kat online shop Stylez Store House.

Harga Shiseido Black Mask 

10pcs= RM18.00 (Member Price)
10pcs= RM21 (Non Member Price)
*tidak termasuk postage*

If ada yang berminat nk beli boleh contact saya 

SMS 0179656087 
PM di facebook http://www.facebook.com/StylezStoreHouse 

Pengeposan setiap hari Selasa dan Jumaat. 

Thank you

P/S: Rimas bile ada kaki kipas.. :P

16 Komentar untuk "Review : Shiseido Black Mask"

AJ cari Daiso punya..
ASik out of stock je...
Gerammm...

akak guna daiso je..kaki kipas..mmg rimas..

Bagus ni.. Postage ke S/S berapa? :D hee

kawan2 pun cakap produk ni bagus....

oo.dalam paket pun ade eh...

eh..comei lah nanie pakai mask tu.. :)

ermm..siapa kaki kipas tu..grr..!

yg daiso tu pun tak abis pakai lg. memula je excited. hehe..

Nak cuba. Pastu mesti anak2 lari tgk muka itam. Hahah

Nak cuba. Pastu mesti anak2 lari tgk muka itam. Hahah

akak tgk entry ni sambil duk ckp, mancungnya idung nani.. :-)

M still pakai charcoal mask yg Ayu bagi..best

Ehh harus la pakai tdg kan..hihi....tp siyes deqla gelak tgk pic nanie tu..comel je tgk.hihi

aish..rasa mcm nak carik jugak lar jenis mask2 nih..hari2 belek muka dah rasa lain mcm je..

kak mia tengah nak cuba ni.... heheheh

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top