Special Offer

Author

Original Meiko Naturactor Cover Face #151

Review Naturactor | Original Meiko Naturactor | Meiko Naturactor Murah |


Assalamualaikum..

Sangat ketinggalan! Tapi nak review jugak Meiko Naturactor ni. Naturactor ni beli dengan Kak Intan tahun 2012 atau 2013, tak ingat.  Sebenarnye memang dah lame nak beli tapi lebih suke membeli dengan orang yang saya kenal. So, kebetulan time tu Kak Intan ada jual. Teruja tengok orang duk promote and also tengok gambar orang post jadi nak beli jugak! *dibawahpengaruhiklan* Lol


Saya tak reti sangat nak pilih code jadi Kak Intan tolong pilihkan.

My Review
  • Creamy Tekstur tapi tak berat.
  • Medium Coverage. Still need concealer!
  • Bile pecah minyak nampak macam glowing tapi kalau terlebih pakai boleh jadi cakey!
  • Senang nak apply sama ada guna foundation brush or sponge!
  • Nak remove make up kena gune make up remover or terus kena cuci muka dengan cleanser (double-cleanse)
  • Tahan lame dan berpatutan.. Affordable!

Repurchase? YES! (Rasanye dari tahun 2013 hingga now da more than 5pcs dah)

Setepek gambar me dengan Naturactor. Abaikan imperfection tu! 



Berminat untuk dapatkan Original Meiko Naturactor
Whatsapp Kak Intan 0173218351

Till then, see you next entry. Oh ye.. My first impression and review Derma Roller 540 needles will be published sooon.. Lalala...
0 Komentar untuk "Original Meiko Naturactor Cover Face #151 "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top