Special Offer

Author

Review High Beam Benefit Menaikkan Seri Wajah

Assalamualaikum..

Alhamdulillah hari Isnin lagi. Berapa hari lagi nak masuk tahun baru. Lotsa things to settle today.. Semoga dipermudahkan segalanya. Aamiin. Untuk kalian juga.. Another pending review.. High Beam by Benefit. One of my fav product and rasanye macam tak lengkap kalau tak pakai.



BENEFIT HIGH BEAM Claims
  • efektif utntuk memberi kesan glow pada wajah
  • digunakan sebagai highlight utk menaikkan seri wajah
  • di sapu pd bahagian tertentu diwajah spt dahi,hidung dan tulang pipi

My Review
  • Saya hanya pakai kat tulang hidung feeling macam mancung gitu hidung. Lol..
  • A bit oily after 5 hours macam tu. So saya guna oil sheet paper untuk absorb minyak kat hidung. Dah masih 'beam' lagi walaupun da dap dengan oil sheet paper.
  • Tekstur yang pekat tapi ringan.
  • Warna high beam pinkish and shimmery jadi nampak shiny and glowing bile apply
  • 1 dot je dah cukup then blend(utk hidung)
  • Satu botol tahan lame. Dah banyak kali pakai da tapi masih belum habis.

Setepek gambar me apply high beam di hidung.


Repurchase? Maybe

Produk di atas adalah replica/inspired high beam. Harga RM24. Boleh beli kat [SINI]

Replica/Inspired high beam harganye lebih murah compare to original. Harga pasaran RM30-RM35. Original dalam RM95-RM120 (depend pada tempat and sale). Jika nak beli original boleh dapatkan di kaunter benefit atau tempat yang ada jual benefit.. Sekian sahaja review kali ini. 

Mornight! 4 pagi baru nak tidur lelapkan mata.. *yawning*
0 Komentar untuk "Review High Beam Benefit Menaikkan Seri Wajah"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top