Special Offer

Author

Rawatan Creambath Rambut Di Rumah

Assalamualaikum..

Quick review untuk rawatan creambath paling murah. Actually kalian boleh buat sendiri je kat rumah (if rajin), but saya tak pernah buat and saya kan budak hostel (alasan, tapi memang tak kan DIY pun). Untuk ke salon buat rawatan rambut or creambath kat salon? Bukan me la. Huahaha. But boleh try lat Salon Chinta (milik Fasha Sandha) kat area Wangsa Walk. Price pun ok. Tau pasal creambath pun masa 2011/2012 macam tu time tengah hot tengok FS retweet creambath service kat her saloon. 



Cantiknye tengok rambut orang, terurus je. Saya memang tak amik port sangat pun pasal rambut, asal shampoo, sikat rambut. Dah! Lagipun pakai tudung since darjah 2 jadi tak nampak pun kepentingan nak jaga rambut dan lebih selesa dengan rambut pendek. Nampak tough gitu (boyish). 



Then one day pergi giant cari barang then nampak la creambath ni dengan harga RM5.00++ je. Asal murah sangat kan? So grab la satu try. Saya pernah up entry di sini [ Spotted Creambath] (ntah apa je tajuk entri tu)





My Review
  • Kulit kepala rasa segar dan kepala pun rasa ringan je
  • Rambut jadi lembut dan shining
  • Bau wangi dan senang nak sapu kat rambut sambil massage kulit kepala
  • Harga pun sangat murah dan mampu milik
  • Tahan lame (bergantung kepada kekerapan guna)- Creambath Weekend Routine

Repurchase? Yes

Yeayyy.. Lain brand lain-lain harga. Biasa la jual brand kan. Tapi yang paling murah saya jumpa Rejoice ni. Other brand ada dalam RM20 pack dalam bottle macam shampoo. Sekian sahaja. Terima kasih singgah sini!
3 Komentar untuk "Rawatan Creambath Rambut Di Rumah "

cam best nie... nak pi cari gak la..

akak pun tak pernah buat creambath..
rawat sendiri ja :)

pernah baca macam menarik tp x berkesempatan nk pergi lagi..
padahal dekat aje kot.. hihi
thanks nani

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top