Special Offer

Author

Review Nivea Body UV Whitening Serum Kulit Lebih Cerah Dalam Masa 14 Hari



اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


Sudah lame tak review produk. Hari ni nak buat review produk yang baru je grab baru-baru ni. Bile nak beli produk saya lebih prefer yang pek percubaan or yang travel kit tu. Senang nak tahu berkesan or tak, sesuai or tak. Kalau pakai radak je beli yang besar tak ke membazir kalau tak sesuai. Tester? Kadang yang tester tu pun comot macam apa. Grrr

Kebetulan keluar cari barang kat Guardian last time, masa nak bayar kat kaunter tu pandai cashier tu promote. Kalau Guardian memang best shopping sebab selalu ada pek kecik yang murah bawah RM5. Suke gile nak beli sebab senang nak letak dalam beg bajet macam orang menjaga kecantikan gitu lor. Masa offer hari tu dua unit ni RM3 sahaja! Murah kan? 

Review
  • Tekstur seperti lotion tapi lebih cair (name pun serum kan)
  • Bau sangat wangi dan saya suke sangat bau die
  • Tak melekit dan cepat meresap dalam kulit serta melembabkan kulit. 
  • Putih? Emmm saya tak rase dan tak nampak perubahan kulit makin cerah, plus saya tak kisah sangat pasal produk putih ni. But seriously, melembabkan kulit!!
  • Ada SPF 25. Boleh baca  [disini] info mengenai UVA & UVB
  • Murah dan mudah didapati. 

Repurchase? YES. Nak beli yang botol besar pulak. Sebab puas hati.

Last day bulan April. Cepat ye.. Esok dah bulan 5. SELAMAT HARI PEKERJA/SELAMAT HARI BURUH.SELAMAT BERCUT1!
0 Komentar untuk "Review Nivea Body UV Whitening Serum Kulit Lebih Cerah Dalam Masa 14 Hari "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top