Special Offer

Rahsia Keanggunan Wanita Dengan Jamu Seri Pengantin

Jamu Moden | Jamu Suburkan Rahim  | Jamu Seri Pengantin | Review Jamu Seri Pengantin | Bebas Jerawat Dengan Jamu Seri Pengantin


Assalamualaikum

Entri panjang- mohon gunakan kemahiran skimming kalian jika malas membaca.


Setelah dua bulan consume Jamu Seri Pengantin, hari ini saya baru nak review dan bagi feedback. Nak cakap satu je, " this is the best Malaysia Product yang saya consume so far". Bukan nak kutuk produk Malaysia tapi berjaga-jaga nak consume maklumlah sebab banyak sangat produk repack sekarang ni. Fikir lima puluh kali sebelum nak beli sesuatu produk especially produk kecantikan yang melibatkan masuk dalam mulut. JSP ni pun saya beli sebab terpengaruh dengan tengok adik saya consume dan kulit die makin better dan glowing. Saya pula jenis yang berjerawat dan tak pernah tak de jerawat. Hilang satu, tumbuh tiga, lepas tu hilang then tumbuh lagi. Selain muke adik saya glowing, berat badan pun turun. Akhirnya saya decide untuk beli jamu ni. Dan semestinya sebelum beli saya buat research dan mengkaji review dan testimoni yang consume JSP ni. Saya memang skeptical sikit. 

Berdasarkan apa yang saya cari, saya dapati produk JSP ni lebih kepada merawat wanita yang mempunyai masalah wanita (masalah period, masalah keputihan, masalah nak pregnant) di mana saya tidak ada masalah yang berkaitan dengan apa yang dinyatakan. Tapi satu sahaja yang menarik minat saya untuk mencuba produk ini seri muka (seperti apa yang saya lihat pada adik saya. 
My Review
  1. Saiz tablet lebih kurang saiz panadal jadi tak de masalah nak telan
  2. Chewable tablet- nope for me untuk chewing!. Rase nak muntah. So bile masuk dalam mulut terus telan dan minum air. 
  3. Lebih dari 2 bulan muka saya bebas jerawat. Alhamdulillah. I'm free! Tapi belum bebas parut.
  4. Sistem penghadaman lebih better dari sebelum consume JSP. Even saya stop almost a month sebelum restock lagi, tetap tidak menjejaskan sistem penghadaman saya dan juga jerawat. Bagi saya ianya bagus. Sebab sesetengah produk mase consume, semua ok tetapi bile stop terus kembali kepada yang asal dan juga mungkin lebih terus daripada sebelum consume produk tersebut. 
  5. Muke glowing tu saya tak pasti tapi adik saya cakap kulit saya makin ok daripada sebelum ni. Cume perlu hilangkan parut jerawat sahaja.  
  6. Tahan lama - dalam satu botol ada 60 biji dan boleh tahan selamat 2 bulan jika makan sebiji sehari dan sebulan jika makan 2 biji sehari. Ikut kadar keseriusan. Minggu pertama dan kedua masa consume JSP ni saya makan 2 biji kemudian saya makan sebiji sehari dan kadang-kadang tak makan. Lol.. Oh ye tak boleh consume jika period dan mengandung.
  7. Ada sijil Halal, ada kelulusan KKM.
  8. Harga begantung pada promosi- RM65/RM70 - harga kat botol RM75
Repurchase? YES! (Dah botol kedua saya beli)  Benar kata Kak Wynie kalau dalaman sihat, luaran pun sihat. Berminat nak dapatkan produk ni boleh whatsapp Kak Wynie Ismail 0139428233 



 Kat bawah ni kelebihan JSP

  • Merawat keputihan dan lendiran yang banyak
  • Menyempitkan rahim dan ketat seperti anak dara
  • Sesuai untuk wanita lepas bersalin untuk kepuasan seksual
  • Menambat hati suami di ranjang
  • Menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
  • Melancarkan peredaran haid 
  • Melawaskan pembuangan air kecil dan air besar
  • Awet muda (kulit akan jadi tegang/kemerahan)
  • Menegangkan bibir faraj yang telah kembang dan kendur
  • Mengurangkan sakit sengugut
  • Menambahkan tenaga batin 
  • Memulihkan urat saraf
  • Merawat payudara kembali tegang dan montok
  • Anti kanser
  • Mengembalikan dan menurunkan berat badan secara berperingkat

Sesuai untuk anak dara dan juga wanita yang telah berkahwin 

Bahan yang terkandung di dalam JSP adalah seperti - Daun Cina Maki, Manjakani, Nenas Batu, Ibu Gamat, Madu Lebah, Akar Kayu Seri Rapat

Seperti yang kite ketahui bahan yang digunakan adalah bahan semulajadi yang mempunyai khasiat yang sangat bagus untuk wanita terutama wanita yang telah berkahwin dan melahirkan. Bagi kalian yang trying to conceive (berusaha untuk mengandung) mungkin boleh cube makan jamu ni. Sekian sahaja review ikhlas dari saya.


0 Komentar untuk "Rahsia Keanggunan Wanita Dengan Jamu Seri Pengantin "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top