Special Offer

Author

Biskut Mazola Murah Dan Sedap

Biskut Mazola Murah | Biskut Kacang Murah | Biskut Mazola Sedap | Kudapan Enak 


Assalamualaikum 

Biskut kacang atau biskut mazola memang fave saya. Selalu time raya memang buat. Tetiba pulak craving nak makan biskut kacang. Dua minggu lepas mase pergi Giant, nampak la biskut mazalo tapi kena timbang. Bile ambil dan timbang, harga almost RM5 dalam tu ada tak sampai 20biji pun. Emmm.. 


Semalam pergi Speedmart nampak yang dalam balang ni. Harga RM7.95 je. Lagi murah daripada beli yang timbang tu. Yang penTunggu balik cuti CNY ni nak buat biskut.. Kalau ada dapur memang dah buat sendiri lama dah. Heeee... Oh ye, saya suka beli barang kat Speedmart sebab lagi murah dari tempat lain. 

0 Komentar untuk "Biskut Mazola Murah Dan Sedap"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top