Special Offer

Skate Cycle Murah Malaysia

Skate Cycle Murah | Skate Cycle Malaysia | Harga Skate Cycle | Cara Main Skate Cycle | Perbezaan Skate Cycle dan Air Wheel | Skateboard Moden


Assalamualaikum

Demam air wheel masih melanda golongan belia di Malaysia. Namun tak semua mampu memiliki air wheel. Nak demam keluarkan duit beli air wheel. Bagi yang kuasa beli besar ok la kan.Tak pe, tak pe, jangan risau sebab share Skate Cycle ni. Mampu milik dan masih boleh enjoy santai petang dengan Skate Cycle ni kat taman dengan member-member. 

Skate Cycle ni ala-ala skateboard dan lebih best dari skateboard. Boleh gerak mane-mana arah dan boleh slide dengan double wheels atau single wheel. Yang penting mampu milik. Boleh tengok video kat bawah ni cara macam mana nak main Skate Cycle ni.



 Macam best je kan main Skate Cycle ni. Berminat nak dapatkan Skate Cycle boleh terjah Kedai Alat Senaman Terbaik dan Murah atau boleh whatsapp 01123084337. 

Harga 
RM299 FREE POSTAGE 

Ready Stock 
Biru/Hitam 


1 Komentar untuk "Skate Cycle Murah Malaysia "

wah..menariknya...tapi kalo perempuan pakai..segan pun ada..hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top