Special Offer

Surprise Visit

Assalamualaikum...

Almost 48 hours mata ni tak pejam. Freakin sleepy and physically exhausted. Hujan turun menyejukkan bumi Pantai Baru. Alhamdulillah.. Tak de lah panas sangat tidur malam ni.

Plan lepas isyak nak tidur, sebab dah mengantuk gilos. Dapat call dari Lurviey cakap suruh bersiap nak keluar makan. Sesungguhnya ia adalah satu keajaiban. Ye la nak menempuh jamn dari Gombak ke Bangsar. Macam tak percaya plak.. Surprise betul. Dapat la finalize a few thing yang masih pending walaupun otak dah tak berapa betul sebab dah penat sangat. Perut pun kenyang.. Misi gain weight this week kembali lagi! Hari tu 11kgs then turun 3kgs and now nak naikkan 6kgs plak.. Good night!

0 Komentar untuk "Surprise Visit "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top