Special Offer

Author

Di Situ Kadang Saya Merasa Sedih

Katarsis Naniey Barniey Lurviey | Di Situ Kadang Saya Merasa Sedih


Assalamualaikum

Tajuk entri dah macam tajuk lagu Imey Mey dah. Lol. Kadang susah nak faham hati manusia ni. Bermuka-muka. Depan ya Allah baiknya, belakang Astagfirullahalazim terbako hatiku. Tapi tahan je la kan. Sabar... Sabar.. Tak guna nak touching dengan orang yang kurang ilmu ni sebab tu perangai macam tettt.. *eyesonyou* Dipandang kite macam tak mampu nak beli barang berapa hinggit tu. Macam kite nak free plak. Aduhhh panas pulak hati ni rase. Kite nak membantu support tapi mungkin deme fikir kite tak boleh nak bayar kot.  Tak pe lah. Kite beli dengan orang lain je la.. Di situ kadang saya merasa sedih! Jangan buat kite macam tak de harga diri. Fuhhh.. Manusia... when it comes to money matter, yang bukan saudara pun boleh datang mengaku saudara. Bile tak de sesen, dari jauh nampak pun terus lari ibarat nampak macam kite datang nak mintak sedekah! Kah kah..Mata orang berduit ni nampak orang berduit hanya jika berkereta, branded item. Lol. Bior la deme nok kate mende. Ye dok. Kite ikut cara kite. Happy cara kite. Sometimes bile terlintas tu sakit hati tapi ah biarlah. Cakap dalam hati 'orang kurang ilmu buat apa nak ambil port kan'. Sekian! 


1 Komentar untuk "Di Situ Kadang Saya Merasa Sedih "

sedih gak kalau fkir tp peduli apa. huhuh. kdg org pndg kt mcm pelik.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top