Special Offer

Author

Review CACGO K89 Heart Rate Monitor Smart Watch

Review CACGO K89 Bluetooth 4.0 Heart Rate Monitor Smart Watch | Smart Watch With Heart Rate Monitor | Smart Watch Murah


Assalamualaikum 



Baru ada mase nak up entri review smartwatch. Sebelum beli yang mahal kite test dulu yang mampu milik dulu.  Sebelum ni saya ada beli tapi bile sampai kat tangan ada problem sebab charging tak masuk. Adehh.. Nasib dapat full refund. Then decide tak nak ambil model yang same. Cari jenis lain pulak. Tapi kena la kumpul duit dulu nak beli sambil cari dan tengok review model mane yang best. 

STEEL BAND
LEATHER BAND

Review
  • Harga mampu milik - bergantung pada currency. Kalau ringgit jatuh mahal ler. Grrr.. Saya beli direct kat luar. Mase beli ni ada flash sale $29.90. Range price $29.90-$55.
  • Banyak warna pilihan (silver/hitam/gold) dan jenis band (stainless steel/leather) - saya ambil warna silver dan leather band sebab senang nak adjust dan lebih cantik. Jenis leather tu tak sure leather macam mane. 
  • Pedometer, heart rate monitor (boleh refer video di bawah). 
  • Ada banyak layout jam (5 jenis). So boleh la selalu tukar-tukar nak jenis macam mane kan. Lol.. 
  • Bateri kena charge 2 atau 3 hari sekali jika saya guna jam ni dan aktifkan pedometer dan jika sync dengan phone lagi cepat bateri habis. Saya hanya on pedometer je. Tak sync dengan phone pun 
  • Boleh buat call, boleh baca message, whatsapp, dengar lagu, camera remote, alarm (saya tak sync sebab tak penting) 
  • Box cantik dan sangat sesuai kalau nak bagi gift kat member or orang tersayang. 

Recommend Yes/No 




1 Komentar untuk "Review CACGO K89 Heart Rate Monitor Smart Watch"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top