Special Offer

Author

Unboxing, Demo And Review Smartphone Projector 2.0

Unboxing, Demo And Review Smartphone Projector 2.0 | Review Smartphone Projector | Smartphone Projector | Harga Smartphone Projector | Cara Guna Smartphone Projector


Assalamualaikum


Smartphone Projector? How does it work? Entri kali ni saya nak kongsikan tentang smartphone projector ala-ala mini cinema gitu khas untuk kaki movie yang suka layan Youtube or Movie di smartphone. Worth to buy? Emmm



Review
  1. Pakej datang dah built in .. Ada certain video yang saya tengok kena DIY dulu. Untuk pakej ni hanya kena pasangkan kanta yang disedikan dan masukkan gelung bulat kat tempat yang disediakan. 
  2. Wajib download APPS Ultimate Rotation. If tak install bile tengok movie, video tu jadi upside down. Grrr.. WAJIB! Boleh tengok video kat bawah ni..
  3. Wajib tengok dalam tempat gelap gelita untuk dapatkan hasil video yang wow. 
  4. Bagi saya kalau untuk tengok sorang-sorang ok la. Tapi kalau nak tengok beramai-ramai better beli mini projector lagi puas hati. But it's fun la kalau nak beli and ajak anak-anak tengok dalam bilik gelap or dalam khemah buatan.. Syok gitu.. *maybe boleh DIY sendiri lebih jimat
  5. Range price RM25-RM70 (depend pada tempat)

Recommend? Yes/No
Dalam video kat bawah ni saya gune fon Bluboo Maya (saya tak install apps jadi video tu dalam keadaan terbalik). Video not bad la but still not worth to buy bagi saya. 


0 Komentar untuk "Unboxing, Demo And Review Smartphone Projector 2.0"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top