Sambal Budu Ikan Frozen Kak B Kitchen Pembuka Selera

Sambal Budu Ikan Frozen Kak B Kitchen | Sambal Budu Sedap | Cara Buat Sambal Budu Mudah | Pes Ayam Bakar | Pes Kerutuk Ayam Dan Daging | KakB Kedai Makan


Assalamualaikum 
Sambal budu wehh... Sebenarnya ni first time saya makan sambal budu ikan frozen. Setahun boleh bilang dengan jari berapa kali je makan budu. Time balik kampung je la baru makan budu. Itu pun jika teringin nak makan terung bakar, ulam raja, brokoli rebus cicah budu. (Kelantanese yang not so kelantanese kan, lol)

Masa balik cuti CNY baru ni, tengok adik adik beli bawa balik kat tempat masing-masing. Means sedap la tu kan. Saya pun beli juga la nak rasa plus boleh makan dengan nasi. Mama cakap makan dengan nasi macam tu saje pun sedap. Saya dah terbayang rase masam masam perahan limau dan pedas pedas hirisan lada. 

Kak B Kitchen ni selain sambal budu ikan ada macam-macam produk frozen lain jugak. Nak jadi agen pun boleh. Student boleh ambil peluang ni tau. Adik roomate saya di Unimas jadi agen sambal budu/sambal ikan manis ni tau kat sane. Sekejap je dah habis.Student yang nak cari duit poket lebih boleh jadi agen Kak B ni. Tak perlu modal besar pun, tapi untung besar tau !

Menjelang Ramadhan yang akan tiba tak lame lagi boleh la buat bekalan untuk bersahur. Sesuai sangatlah untuk orang bujang yang malas masak dan nak makan simple simple sahaja waktu bersahur. Bukan orang melayu je makan, mat saleh pun makan ok!
Sedap pulak tengok ayam goreng ni, makan dengan nasi panas confirm bertambah-tambah nasi. Ayam goreng ni guna pes ayam goreng Kak B Kitchen. Nampak sedap kan? Confirm sedap ! Tak percaya boleh beli dan cuba sendiri.
Produk Kak B Kitchen 
Pes ayam Goreng
Pes Ayam Bakar
Pes Kerutuk Daging/Ayam
Pes Tomyam
Sambal Budu Ikan
Sambal Ikan Manis

Berminat nak dapatkan produk Kak B Kitchen boleh 
Instagram : @kakbeekitchen
Facebook: KakB Kedai Makan

Walk In :
Kak B Kedai Makan
No 457 jalan besar tumpat (156.96 mi)
Tumpat 16200



0 Komentar untuk "Sambal Budu Ikan Frozen Kak B Kitchen Pembuka Selera"

IKLAN


Back To Top