Tempahan Roti Murah Dan Sedap Putrajaya

Tempahan Roti Murah Dan Sedap Putrajaya | Tempahan Roti Murah KL & Selangor | Roti Sarang Lebah Murah | Roti Sosej Sedap Dan Murah


Assalamualaikum 

Entri khas untuk kalian penggemar roti yang murah dan sedap. MESTI CUBA baru tahu nikmatnya rasa roti ni tau. Permintaan roti murah ni sangat tinggi tapi yang penting rasanya mestilah sedap ! Kalau tak sedap memang customer tak repeat order lagi dah. Roti ni sedap buat kudapan sambil tengok tv atau buat keje kat ofis kan.. Lol..

Roti Sarang Lebah & Butterscotch


Roti Sosej

Roti Chicken Floss

Roti Kacang
Semua roti kat atas ni sedap. My all time fave roti sosej. Memang sedap. Jom support produk muslim yang pastinya terjamin halal dan kebersihannya. Pembuat roti ni pun comel.


Kalian yang ingin menempah roti untuk majlis hari jadi, meeting kat pejabat ke, majlis anak kat tadika ke or apa apa event boleh

Whatsapp En Fardil - 012-2670392
Lokasi penghantaran : Putrajaya/Cyberjaya (lain lain lokasi boleh direct whatsapp tanya En Fardil)
Charge penghantaran: -




0 Komentar untuk "Tempahan Roti Murah Dan Sedap Putrajaya "

IKLAN


Back To Top