WHAT MAKES ME END UP AT UMMC?

Malam semalam aku ke UMMC (PPUM) jam 2 pagi. Tetiba muka bertukar jadi macam alien!
Badan jadi gatal2 macam ruam. Lurviey plak tak de sebab balik rumah. 



AZWA,RANI,ME,LATCHU AND BEI SHAN..
OUR SECOND YEARS MOMENT.


AZWA HUDA AND YATI..
THANKS EK KORANG2 YANG TOLONG..

So bukak fb aku chat dengan Latchumy tanya dia aku nak buat macam mana. Buntu kot. Aku sorang je kat 9th RC, member aku yang lain kat 3rd. 
Latchumy tanya Bei Shan dan mesej Yati.. Then Bei Shan respon die nak pick up aku dalam masa 10-15 minit bawak pergi PPUM.

Thanks Bei Shan !! 
Then Yati call tanya aku ... Yati pun datang jugak dengan Bei Shan




Can you imagine having a good friend and nice friend who living in college inside campus come and pick me up whom living outside campus??
owh.... aku tak tahu mcam mana nak balas budi baik diaorg ni.. sanggup datang untuk bawak aku ke PPUM.

Aku siap2 tunggu depan kolej aku. Sampai la Bei Shan and Yati. Huda pun ada jugak !! Thank weh.. 



nobody??


Keadaan UMMC di waktu pagi tersangat la ramai orang...
and Yati told me on that time yes..memang ramai sangat-sangat...

Police also at UMMC with "mayat" ?
Yes... but tak tahu la kes apa kan... 

Yang penting aku nak jumpa doktor ASAP 


WAITING FOR 90MIN??





NURUL AINANI KHAIRUZAMAN
SILA MASUK KE BILIK SATU...


Ingatkan terus jumpa doktor tapi tak pun. Check tekanan darah dengan suhu. 
Dua dua normal. then kena tunggu la.. 

Pukul 5 pagi nama aku dipanggil lagi. 



OK.. see the doc...
doc asked me.. have fever?? NO
have pain?? NO..
did you take any new food, perfumes or anything new to you ?? NO...
Illness history?? like kencing manis.. darah tinggi?? NO..
easy.. then doc told me that it's ok.. so doc gave me a medicine..
and doc told me that "i gave you one week and see... if this happen again we need to further investigation?
owh.. ok.. thanks you very much...
and just take a simple foods and avoid spicy foods or new foods..
ok..thanks...













Settle.. Terus pergi farmasi ambil ubat dan bayar RM5 sahaja. Tak de bayaran lain2. 
Then Bei Shan hantar aku balik kolej dan semua pesan kat aku suruh rest dan makan ubat.

5.30am kat bilik aku. Masih rasa sakit. Masa tulis entri ni pun masih rasa sakit. 




P/S:TO LATCHUMY..NG BEI SHAN...NORHAYATE RAZALI AND NURUL HUDA..
THANK YOU VERY MUCH... FOR THOSE YANG TANYE PASAL I.. ALSO THANKS FOR UR CONCERN.. ALSO MY LURVIEY... THANKS HONEY FOR ASKING ME.... I'M WAITING HERE WITH YOUR SPECIAL FOODS FOR ME..




Tag : personal
2 Komentar untuk "WHAT MAKES ME END UP AT UMMC?"

being a good friend is easy I think, but being a better friend is very difficult... they are the best friend we ever have... we must appreciate them!!!

kit yen:i love our coursemates...i tgk kite punye batch and course je yg close each other.... tu dr apa yg i nampak.. apapun thanks u guys being my frens..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top