Special Offer

Author

Jom Makan- Char Kuey Teaw Gombak

Salam Semua.

Kali ni entri aku pasal Char Kuey Teaw plak bertempat di Gombak. So gerai ni kat tepi jalan je tapi ramai orang. Sedap sangat-sangat. Mmg rugi la bagi sesapa yang duk dkt ngan area Gombak tapi tak sampai kat situ. Sangat murah.. Hanya RM2.50 untuk Char Kuey Teaw biasa. So bagi penggemar Char Kuey Teaw tu tak kan tak nak try kan. Kat gerai tu ada tiga jenis Char Kuey Teaw and lau korang pergi tukang masak tu akan tanya nak Char Kuey Teaw biasa, tambah atau yang special. So bezanya semua lima posen jer.


Tgk... Tukang masak yg sedang memasak..


Sekeluarga tgh makan. Sorang satu tuh...


Simple je. Char Kuey Teaw ngan teh o ais. Teh o ais tu just 60 sen jer. Tak manis. Ok.. Aku suka

Berasap... baru je masak.



Da abis makan balik la kan. Tapi apapun mmg best makan kat situ. Sampai dua kali pergi dalam minggu tu. So menunggu turn untuk yang ketiga. Dalam masa yg terdekat. So pergi la try. Kat area Taman Selaseh Gombak. Jgn lak pergi kat harga RM4 lak. Aku citer yg harga RM2.50.


P/S: MURAH DAN BERPATUTAN. BANYAK DAN MENGENYANGKAN.

0 Komentar untuk "Jom Makan- Char Kuey Teaw Gombak"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top