Special Offer

Author

Kahwin Nanti Gemok lah...

Salam Semua...

Kejap je masa ari ni da ari Sabtu.. Emm.. Ari ni ada orang guna dewan kat kolej aku untuk Majlis Kahwin.. Tetiba je teringat kata-kata mak cik kat kedai makan yang lebih kurang macam ni la

"Die (iaitu aku) dah kawin nanti berisi la"


Kenapa orang selalu kaitkan kahwin je gemok.. Kahwin je semua jatuh, longgar, tak menarik... Adakah sebab seorang perempuan tu merasakan bahawa dirinya dah pun dimiliki so buat apa nak jaga lagi.. If da sayang berubah fizikal pun tetap akan sayang.. Betul ker??

Emm ntah la aku pun tak faham.. Sebab lain orang lain fikirannya... Tapi bagi aku perkataan "berisi" is much more better than gemok.. Bukan apa kalau cakap kat orang gemok pun orang gemok tak suke walaupun hakikatnya die memang gemok...

Aku lak tak leh terima bile orang ckp aku ni makin kurus. Ari-ari aku makan, melantak untuk naikkan berat badan aku then ckp aku makin kurus.. Lau macam tu baik aku tak yah makan.. Susah betul... Makan banyak pun tak naik if tak makan abislah... Tapi ada untungnya bile makan banyak tak naik so aku tak yah la nak berpantang sangat nak makan. Macam sesetengah orang tu terpaksa ikat perut, semata-mata untuk maintain berat badan...

Makin rancak menaip ni tetiba teringat lak kat seseorang perempuan yang mmg nak diet.. Cewah aku dengar la die ckp yang die ni nak kurus kat member die. Dalam locker die aku ternampak la pil untuk kempiskan perut and pil diet.. Ari-ari aku tgk die makan. Tapi yang tak boleh blah tu makan pil diet tapi seminggu dua kali gak makan KFC. If macam ni sampai bile pun tak berkesan ubat tu. Pas tu salahkan ubat lak. Padahal diri sendiri.

Aku ingat lagi time form 5 aku naik teksi sama ngan member aku then pak cik teksi tu ckp

"MASA KECIK YG GEMOK TU LA YG DISAYANG, DI RAMAS, DI CUBIT2, TAPI BILA DA BESAR SI GEMOK TU DIBIARKAN.. SI KURUS PLAK YANG DI SAYANG"

Teruk kan manusia ni. If anak gemok masa kecik terima la gemok di masa depan. Dah genetik macam tu kan.. Pelik sungguh aku..

P/S: AKU TUNGGU ORG CKP AKU "EH2 NANI KO DA BERISI LA SIKIT" TAPI AKU TAK NAK DGR "EH2 NANI KO DA GEMOK LA
2 Komentar untuk "Kahwin Nanti Gemok lah..."

hoho....siyess takot badan naikk....
kawin nnti nak igtkan diri sendiri , kena jaga badan dan diri sendiri elok! :))

aneqash nia: betul3.. even suami ckp x payah la.. tp mesti la nk jaga... ada laki tu tkut nk kuarkan duit.. pas tu bile kuar ushar pompuan lain.. huh.. x adil... :P

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top