Special Offer

Author

CNY Movie Marathon

Salam Semua... Emm Happy Chinese New Year kepada semua kaum Cina di Malaysia. Cuti CNY kali ni aku tak balik. Biasanya tiap-tiap tahun aku balik rumah, ye la cuti seminggu kot.. Lama tu... Spent time kat rumah la kan. Bleh makan masakan mama.. Boleh lepak ngan adik2 yang cuti jugak. Tapi kali ni tak balik sebab keje and so terpaksa la abiskan masa kat kolej je. Sangat membosankan sebab orang tak de. Aku ni ibarat I'm Legend tapi versi NBL.. Kat floor aku mana la ada orang.. Tapi nasib baik skang da ada orang. Tapi sorang je la. Campur ngan aku berdua je la.



So disebabkan tak de orang jadi internet pun laju. Aku tgk movie kat YouTube pun tak sangkut. Cuti ni je aku da tgk marathon Movie. Non stop.. Sampai aku rasa boring da. Tak tahu da citer apa nak tgk. Ada citer yang aku belum tgk, ada citer yang aku ulang tgk balik. Sebabnye boring sgt. Dulu ada assignment nak buat. Skang keje pejabat kat pejabat  je la. Balik mmg full time masa aku. Nak edit thesis tak de mood.

So antara citer yang aku tgk holiday ni:
1.  Jangan Pandang Belakang Congkak 2
2.  4 Madu
3.  Detective Dee
4.  Brain Scan
5.  Piranha
7.  Cuti-Cuti Cinta
8.  Magika
9.  Kungfu Chef
10. Dunia Baru Reunion
11. Burger Layan Diri- Bujang Sepah
12. Ngangkung
13. Race to The Witch Mountain
14. Shawls Tutorials (bleh la masuk)
15. Damping Malam (download dlu, tak berani nak tgk)
16. Dan lain2.. Tengah dalam proses nak cri citer apa nak tgk lagi ni..

Mana tak boringnye aku tgk movie non stop. Sampai tak thu da nak tgk citer apa. Aku nak keluar tapi semua plan tak jadi. Tak pe next week sabtu ahad bleh keluar lagi.. Rationalize NBL..

P/S: NEXT ENTRI I'M LEGEND VERSI NBL
Tag : personal
0 Komentar untuk "CNY Movie Marathon"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top