Special Offer

Author

Parah kerana Lipas

Salam Semua...

Emm malam ni tetiba boring plak.. Seharian tido and baca buku. Tak banyak benda pun nak buat even banyak benda yang perlu disiapkan.. Especially my academic exercise... Tak edit2 lagi.. Duit makin menyusut.. ntah bile nk pergi jilid pun x tahu.. Masa pun semakin hampir.. Ok la entri kali ni nak citer sikit pasal lipas... Sapa tkut dgn lipas tak yah angkat tangan... Aku adalah salah seorang yg tkut ngn lipas.. yuck!!!



Lipas merupakan serangga perosak yang hidup kat kawasan lembap dan gelap dan lipas ni makan sisa-sisa makanan yang terbiar..Bila bercakap pasal lipas ni honestly aku memang fobia ngan lipas.. Geli sangat2. aku pun tak tahu bile aku mula geli dgn lipas ni.. mungkin ada peristiwa yg buat aku geli ngan lipas ni. apapun "lipas.. kau binatang yang kotor, menjijikkan, dan menggelikan".

Berbalik kepada tajuk entri parah kerana lipas tu.. huhu.. tu gimik je.. sebenarnye sebab lipas la tangan aku luka.. coz cuba lari untuk mengelak dr lipas tu tup..tup...tgn aku kena almari abis berdarah.. sakit giler.. nampak je kelibat lipas mmg aku akan menjauhkan diri dan cuba sedaya upaya utk selamatkan diri aku drpd dekat ngan lipas.. kalau kat rumah adik aku la jadi mangsa aku... aku paksa adik aku halau lipas..

Lipas terbang ni pun satu hal.. mmg aku tkut.. mana la thu masuk dalam telinga tak ke mampus nanti die gerak2 dlm telinga.. Eeee... sumpah geli kot.. aku rela la tak masuk toilet kalau lipas ada.. sebab lipas jugak aku boleh bising dan mungkin sebab lipas jugak aku bleh gaduh... Adakah aku perlu mengatasi rasa tkut ni?? aku rasa tak perlu.. tkut sebab geli je.. normal jer..

ok la gd nite.. rasa mcm nak tido jer..

P/S: APA SEBABNYA LIPAS DICIPTA?
Tag : personal
1 Komentar untuk "Parah kerana Lipas"

Hello there,

I’m Azlina from Universiti Sains Malaysia, Penang. I am currently doing a research on Malaysian Bloggers as part of my Masters degree in Social Science (Psychology). Your blog has been selected and I would sincerely be grateful if you can participate in my study. In this research, I am interested to understand more about your blogging experience. If you are indeed 18 years old and above, and willing to spend a few moments of your time to complete a survey to help with my research, please answer the questionnaire in the link below as soon as possible. If you have any questions or concerns about this survey, you may email me at scorpluto35@yahoo.com.

I sincerely appreciate your time and consideration!


http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=IJNOIM_a20d967d



Azlina
scorpluto35@yahoo.com



please delete this after done, thanks

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top