Special Offer

Author

Sakitnyer Sukernye

Salam

Beginilah perasaan aku ketika ini. Jam 3.25 pagi.

 Adoii.. Sakitnyer hati... Tetiba je mood hilang.. Complicatednyer... Kenapa eh?? Sapa yang boleh tolong?? Tak de sapa pun boleh tolong melainkan diri sendiri yang tolong. Nak harapkan orang lain tak de maknenye. Kadang-kala aku tertanye jugak kenapa la manusia ni dikurniakan hati. Sebab bukan semua manusia ada hati yang baik. Hati kite tak jaga, tapi hati die pandai plak suh jaga. Time cuti ni la "quality time" aku tapi apa yang aku dapat.. Haram... Nothing.. So baik tak yah cuti macam ni.. Cuti ke tak ke sama je.. Emm.. rasa macam nak pergi libarary la esok.. Memandangkan tak de apa nak buat.. Baik aku pergi cari buku ke leh tambah ilmu aku. Daripada layan hati yang sakit.. Letih.

Beginilah perasaan aku pada pukul 3.30 ptg semalam..

Sebab apa?? Emm sebab aku dapat kumpul jam program utk praktikal aku. Then yg paling menggembirakan aku masa pergi report pada bos aku then aku bagitau yang aku tak boleh join camp utk next week. Then bos cakap ok. Tak pe.. Aku ngan member praktikal aku mmg suka sgt2. Coz, i still have a lot of thing to settle..

P/S: SEMOGA HARI INI SEPERTI YANG AKU IDAMKAN.. AMIN.. THINK POSITIF NBL.

Tag : personal
0 Komentar untuk "Sakitnyer Sukernye"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top