Special Offer

Author

Oh Duit Oh Keje Oh Kawin

Salam Semua..

Sian kat blog aku nih.. Da lama tak berupdate.. Byk keje and byk benda yg aku nk fikir yang lebih penting aku kena settle.. Ada 5 hari je lagi aku nak abis praktikal.. So minggu ni akan busy menyiapkan laporan.. Da tiba masa utk aku fikir pasal keje, pasal duit pasal masa depan aku.. Ye aku nak cari keje.. Kalau boleh tak nak la cari keje yang part time.. mestilah full time.... Pas tu nak bayar hutang lagi..


Oh duit.. Ye aku akui duit bukan segalanya tp hidup kat KL ni mmg semua duit.. Gerak je da duit.. Aku ingt kawan aku pernah ckp naik teksi harga buntut duduk je da RM3.. belum lagi charge ke mana arah destinasi.. Semua duit...

Oh keje... Target aku mmg untuk berada dalam bidang kaunseling di seting pendidikan.. Aku tahu jiwa aku lebih sesuai ngan kaunseling utk student.. Tak kisah la apa orang ckp.. Aku tak peduli.. Yang nak keje aku.. Bukan orang lain.. Aku yang kawal diri aku..Bukan orang lain.. Sigh**

Oh kawin.. OMG kawan aku bulan 8 ni nak kawin.. sorang lagi bulan 9.. arghh.. memang aku jeles.. Jeles sgt2.. Sapa tak nak kawin kan.. Dari dulu aku da target paling lewat aku kawin pun umur 25 tahun.. Hah rigidnye aku (dlm keadaan tak congruent aku ketawa) Jauh disudut hati ni terasa cemburu yang amat sangat.. Ye mmg orang ckp kalau tak sampai seru tak kawin.. Tapi sampai bile nk tunggu seru tu kan.. Nak kawin duit.. Lepas kawin duit.. Duit oh duit...

Cukup la sampai sini je aku update sbb skang ni aku terkesan melihat msg dri member aku yang nak kawin.. jadi dengan perasaan yang penuh dengan cemburu aku pun update la entri ni... At least tak bersawang blog aku nih.. Target utk weekend da settle da.. Skang ni kena plan target yang nak dicapai minggu ni..

P/S: AFTER 15/4 KE MANA AKU AKAN PERGI??
Tag : personal
0 Komentar untuk "Oh Duit Oh Keje Oh Kawin"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top