Special Offer

Author

l Blogger Unavailable : Aku Bengang l

Salam Semua..

Seharian aku bukan nak post entri terbaru dr siang sampai ke mlam. Bile nk log in je keluar Blogger Unavailable. Nasib blog aku tak hilang.. Yang hilang hanya entri.. Wohoo.. Geram kot entri hilang.. Apa ni.. Aku penat-penat wat entri then hilang mcm tu. Kenapa. KENAPA!!!!
Kenapa ini mesti terjadi.. Adoii.. Tapi tak pe lah.. Skang da dpt log in and dpt blogging semula.. Emm.. anyway kolej semakin sepi.. Semua orang da kemas2 and check out. Aku masih tak kemas.. Baru je 10 persen kemas. Da la barang banyak lagi yg belum kemas..

Anyway kepada semua blogger semoga anda semua happy dan selamat berblogging. :)
Tag : personal
2 Komentar untuk "l Blogger Unavailable : Aku Bengang l"

a ah semalam mmg x leh nk post entry, tension jeeee :D

nsibda boleh.. hepi2.. hope da x jdik mcm tu lgi..:)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top