Special Offer

Author

First Attempt: Spagetti Bolognese

Salam Semua..

Kali ni bukak nak sharing resipi mcm before tapi nk share first attempt aku buat Spagetti Bolognese. Actually last tyme masa pergi rumah mak cik and pak cik aku dorg ada offer mkn spagetti but i'm prefer mkn nasi goreng.. Actually tak tahu mkn pun.. Selama ni just tahu org mkn spagetti nk jimat duit je. First time mkn spagetti masa ada Jamuan Aidilfitri kat fac.. Time tu ada carbonara tapi tak thu nk mkn.. Second tyme mkn Lurviey bawakkn.. Sedap gile.. Pandai Lurviey masak. (terasa tercabar bile aku tak pandai masak benda simple mcm ni)

Lepas tu, my practical partner Adibah plak buat spagetti bolognese and carbonara. Time ni la ushar-ushar resipi and mkn puas2. Sedap gile.. Then balik cuti ari tu tanye dibah how to make it.. Dapat resipi cari bahan-bahan plak nk masak.. Maka terhasil la Spagetti Bolognese hasil tangan aku.


sedapkn?


Rasa boley la tahan cume macam aku letak bahan tak kena je.. Semua mkn sikit je kecuali adik lelaki aku je. Nasib ada die yang cube untuk menghabiskan spagetti aku.. Serik seketika nk buat benda alah ni. Tunggu menuntut dgn Lurviey la plak.. Resipi da betul, aku yang tak betul.. Ciss.. Buat malu je..

P/S: Byk benda nk kena belajar before kawin.. 
0 Komentar untuk "First Attempt: Spagetti Bolognese"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top