Special Offer

Author

Mau Apa Lagi.. Rimas La...



Salam Semua...

Finally dpt jugak jumpe Lurviey ari ni even kejap je.. Sigh** Yang paling penting adalah menyerahkan hpnye kembali agar aku dpt berhubung seperti sedia kala. Sigh** Sentap jiwa tak dapat dengar suara. Demotivated** Tanpa mendengar kata-kata semangat dan juga sedikit syarahan agama buat pedoman hidup setiap hari.. Hehe.. 

Perasaan aku saat ini

Ok actually kat sini aku terasa agak sedikit tidak puas hati dengan certain people yang pada mulanya menjanjikan "tidak akan melangkah masuk ke dlm hidup aku dan juga org signifikan" tetapi akhirnya janji tinggal janji. Apa cer ni beb.. Lu kalau janji jangan janji mulut je boleh tak.. Pandai janji pandai tunaikan la wei..Wa tak ganggu hidup lu, sudah-sudah la masuk campur hidup wa... Sumpah aku merasa rimas.. Kenapa nak busy body ni.. Kalau orang da tak suka and tak nak kawan tak payah la nak terhegeh-hegeh lagi..Murah sangat ke kau ni.. Apa la.. Satu masalah selesai timbul masalah lain plak..

Malas sebenarnya nak amik tahu tapi bile da masuk campur urusan peribadi and nak sendeng-sendeng murah ibarat "bitch" memang aku hangin la.. Tak suka la.. Rimas tahu tak.. Cukup-cukup la.. Tak de otak ke.. Cakap lek lok pun tak faham, cakap kasar terasa plak lepas tu nk menyerang.. Tolong la faham dan jangan ganggu hidup aku lagi.. 

P/S: Hidup bagai tiada privasi.. Asyik diganggu je.. 
Tag : emovere, personal
0 Komentar untuk "Mau Apa Lagi.. Rimas La..."

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top