Special Offer

Author

Selangor Tanpa Amri

Salam dan Selamat Malam...

Setelah lama tak tgk bola finally mlm ni dpt jugak but tak berbaloi bile gawang selangor asyik bolos je.. Apa ni.. Adakah sebab tiada Kapten Pasukan Selangor, Amri Yahyah? Damn...Amri tak dapat turun beraksi plak malam ni cuz kecederaan kat lutut.. Adoii... Please kembalikan kegemilangan Sepak Selangor mcm dulu... Sumpah aku rindu time kegemilangan era Bambang Pamungkas ada dulu. Tak pernah miss tgk. But bile da sambung belajar da mula kurang sebab susah nk tgk.. Jarang-jarang dpt tgk. Bambang pun da balik Indonesia. Then bola sepak Selangor mcm da turun sikit da.. I still remember pengulas ckp "midas touch" Bambang terbaek!! Tendangan Hatrik tu...

Tanpa Amri Selangor Lumpuh?

Well tempat lepak tgk bola yang best kat kedai mamak la kan.. Nk pergi club tak dapat sebab aku nk kena masuk hostel before 11. Nasib sempat. Tapi game malam ni kureng la.. Pemain Terengganu sangat lincah dan tangkas menggelicik bola. Separuh masa pertama dah 2-0. Aiyakk... Apa lagi da tak de mood nak tgk so blah la... Mlm lepas tak sempat nk tgk MU ngan Liverpool. Misi gagal lagi.. Kalau Selangor dapat masuk final boleh la ke Stadium Bukit Jalil kali ni.. =)


Port lepak mlm ni
Ari yang sgt penat dengan keje yang semakin bertimbun. I need my old planner/organizer.. I want my conscientious persona. I miss Dr.Diana class. I miss art class... Esok misi mau mencari sketch book. Sudah lama tak ekspress via art. Lukisan buruk tak pe.. Janji jgn menyakitkan hati orang.. Sigh* Silap langkah aku da menyakitkan hati orang lain. Past is past.. Life must go on.

P/S: Da lama tak jogging buang hormon jahat. Sebab tu la mulut jahat nih!!





0 Komentar untuk "Selangor Tanpa Amri"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top