Special Offer

Author

Through My Window


Hei you... You tak layak nak judge me.. You tak kenal I so U know nothing about me. Kenal I 6 bulan pun doesn't mean U know me. Uwekk...


Salam Semua...

Nampak tajuk entri kat atas tu? Ok..ok.. Pembuka entri kali ni tidak dituju kepada mana-mana pihak (harap maklum) tapi ianya merupakan luahan rasa kepada beberapa individu yang tend to jugde me before get the real info about me ( tetiba nk ckp omputeh ) . Anyway susah aku nk cakap mengenai diri aku kat orang lain dan anyone tak kan dapat kenal aku unless duk sama ngn aku more than a year.. Betul tak Lurviey and my coursemates? Tak caya? Klik kat SINI . Dorang layak judge aku because they know me more than a year..Lurviey also know me than the others. 

Muka tak bersalah melancarkan MISI PROTESS :P


Agak pantang dan sakit hati bile apa yg dinyatakan itu tidak benar. Tahu-tahu je daripada mulut orang lain. Si polan bin polan bagitau u ni mcm ni. Betul ke.. Tahu..tahu je dlm komen laman sosial..  Damn.. Tetiba je kan.. Wa tak ganggu hidup lu tetiba lu nak menyemak dlm hidup wa pa pasai.. Blah la wei.. 

Sometimes I did something unexpectedly so that people bengang dengan aku. Senang ajar mcm ni je dorang.. Ckp kang jadi kurang ajar.. Makan pelempang nnti.. Aku jenis MYOB person malas nk kepoh2 pasal orang.. Buat hal sendiri sudah sebab aku tak suka orang masuk campur urusan aku.. Nk keluar dating ke study ke, apa ke suka hati aku la kan. Tak payah nak tanye and menyibuk. Aku tahu apa yang aku buat.. Lagi-lagi kalau tanya salah time.. Nak hempuk je rasa.. Tapi sabar je la sebab belum keluar dari sempadan kesabaran aku. 

Because of aku jenis yg bukan meluahkan melalui perasaan, makanya terciptalah blog ini.. Di sini aku lepaskan apa yang aku rasa, tapi kalau ada stalker yang dtg nk buang najis puttt  lu kat sini lu salah lubang la wei.. Tutttt...Syuhhhh bikin kotor aku punye blog.. Those educated stalker... Most welcome..Datang la blogwalking selalu.. Tinggalkan link and I will visit ur blog back (but at the moment chat box is underconstruction bcoz of spam)  Hehe.. Suke..suke..suke.. Usually aku tak suke orang melangkah masuk dlm hidup aku selain Lurviey, family and juga certain frens tapi aku suka orang melangkah ke blog aku.. Ngee.. Setiap manusia ada personaliti masing-masing so must respect.. PENEGASAN.: Personaliti ok.. Kena la give and take.. Kalau asyik nak give je susah la.. Nak tegur biarlah bertempat.. Kalau tegus dengan muka macam buntot cik wok sapa nak dgr.. Kui..kui..kui.. Masuk telinga kiri keluar telinga kanan.. 

Aku akui masih banyak kelemahan yang aku ada dan perlu perbaiki.. Hubungan dengan Allah juga dengan manusia.. Kita di ajar untuk menjada dua hubungan ini  :) Setiap kelemahan kita akan cube perbaiki, bukan untuk menjadi seorang yang sempurna kerana tiada yang sempurna dalam dunia ni. Bersyukur dengan apa yang telah dikurniakan.. Alhamdulillah.. Tapi kadang kala penyakit yang kita cari janganlah nak menyalahkan orang lain.. Muhasabah diri sendiri. Itu yang penting. Sapa kata aku tak MUHASABAH DIRI?? Bikin panas.. Perlu ke aku gebang kat orang aku sedang bermuhasabah diri? Tak perlu kan.. Tak kan setiap langkah dan gerak geri aku kena laporkan.. Jamn... Hehe.. 

Masing-masing dikurniakan akal untuk berfikir so use it wisely.. Pandai ckp?? Ini bukan nk pandai ckp tapi sebagai peringatan bersama.. One more thing aku nk highlight, maturity not measure by age ok!! So please take note.. Tak bermakna makin berusia makin matang sebab da banyak makan garam dalam hidup. Ada je aku jumpa orang tua dari aku tapi perangai kalah aku. Yang penting those yang kenal aku tahu sapa aku terima kasih aku ucapkan.. Kepada yang tak berkenaan tu tak payah la nak amik tahu pasal aku.. I mean tak payah la sibuk nk stalk personal life aku. Rimas.. Rosak blog aku.. 

Well kehidupan aku semakin baik minggu ni.. Sangat happy.. PROTES MISSION COMPLETE.. Yeayy... Selamat berwangi-wangi.. Erk... Ada yang terasa kah? Terasa bukan salah aku la.. 

P/S: Rasa nk bakar je mulut orang gebang dan fitnah pasal aku dlm blog aku sendiri. S***

P/S/S: Rindu family dan Lurviey yg memahami..


Tag : personal
0 Komentar untuk "Through My Window"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top