Euro Trip 2012


Salam Semua...


Tak pernah terlintas kat kepala otak aku nk travel kat luar negara hinggalah aku terbaca iklan ini. Klik SINI utk tgk iklan tersebut. Selama ni fikir nk travel kat dlm negara je cuz dlm negara pun tak abis travel lagi ada hati nk pergi luar kan. 

Seriously  Euro Trip 2012 buat aku gile dan menggedik nak ke sana. Kenapa? 

Sebabnya Malaysia Airlines celebrates the spirit of 1 Malaysia and the most important thing is enjoy 30% discount fares to Europe. No wonder la pagi td tetiba aku tgk ex-rumet aku nk saving duit and nk stop shopping and nk travel ke Europe. 

Korang boleh travel together-gether ngan frens korang dlm group sama ada tiga,enam atau sembilan orang, sekurang-kurangnya daripada 3 etnik atau budaya yang berbeza. 

Travel Period : 1 January- 31 March 2012

Untuk maklumat lanjut boleh klik kat sini

Tempahan Tiket dibuka sekarang

Rasa mcm nk pergi je tapi, grrrrr banyak benda nk kena settlekan la tahun 2012. First, PTPTN then yg lain-lain yg sememangnya penting. Aku nk pergi Karambunai and Mataking dulu then baru la tmpt yg lain. Sekian. Selamat Bercuti kepada kawan-kawan yg akan ke Europe Tahun depan. Eh.. Tahun dpn bola kan? Euro 2012. 


P/S: Cuti-cuti Malaysia... :)


0 Komentar untuk "Euro Trip 2012"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top