Special Offer

Author

Crazie Sale Cosmetics

Assalamualaikum

Another pending entri yg kini baru ada kesempatan masa utk update. Bile semangat nk update internet plak mcm siput oink-oink. Menguji kesabaran sungguh. Coverage tak ckup baik kat kampung nih. 

Ingat tak entri aku last time pasal shopping at Jom Singgah Shop? Sorry cuz for the time being tak leh nk masukkan link entri sebab internet lem...bap..  Cuci mata kat bawah ni ok.. Total only RM100. Siap dpt free gift lgi ok ngan kakak tu..


Dpt barang ni terus amik gambar bajet nk update entri.. Sudahnye ari ni bru sempat update.


Eye and lip liner. Rembat 8 sebab hanya RM10 je. Quality terbaik ok. Aku punye 4 je and 4 lagi my sisters.


Set 2 in 1. Atas Foundation and bawah loose powder. Jimat ruang kalau nk letak dlm make up bag. 


Loose powder ni aku yg punyer... cuz yg atas tu bukan aku yg punyer daa.. Tapi loose powder ni belum guna lagi cuz nk tunggu Silky Girl Loose Powder abis dlu.


Mac Foundation Brush #190 serious terbaik seyh.. Kenapa? Sebab for me berusnye lembut. Before aku beli mmg aku buat review dlu but mmg certain peeps mmg tak suka nk beli brush ni and prefer Bobbi Brown. Tapi bagi aku ok la. Next time nk grab Bobbi Brown la plak. Nanti leh buat comparison :P



Mac Brush Set ni ok la but aku nk grab Bobbi Brown later on.. Hehe

Concealer pencil ni aku just gunakan utk hidekan kening aku. Utk hidekan segala ketidaksempurnaan wajah aku lebih prefer guna Maybelline Angelfit Concealer cuz memang tip top la. Eh.. da lama aku tak buat review produk. Emm nanti-nanti lah.. Sekian...

P/S: Sapa yg menang aku nyer GA ni.. Tak sabau nk tahu nih



0 Komentar untuk "Crazie Sale Cosmetics"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top