Special Offer

Author

Teaser : Smokey Pink Style


Assalamualaikum

First day of 2012 do nothing. So just duk dlm bilik sorang-sorang. Huhu.. Da nama duk dlm bilik sorang-sorang mcm-mcm benda la aku buat kan. Untuk menghilangkan kebosanan hari pertama tahun 2012 ni maka aku pun amik eye shadow pallette, and other stuff then start conteng muka aku. Walhal bukan nk keluar pun. 
Hasilnya jadilah mcm kat bawah ni.







Moisturiser Sekar Tanjung Mustika Ratu
Foundation Tasik Kemuning Mustika Ratu
Bedak Pixy
Silky Girl Shine Free Loose Powder
Maybelline Angelfit Perfect Concealer
Beautiful Colors Eyeshadow Pallette
MAC Gel Eyeliner
MAC Zoom Lash Mascara
Silky Girl Lipstick 11-Chic-Moisture Rich


Perghh lately ni memang gile nk conteng muka. Tapi still banyak kena belajar. Kalau tak belajar mcm mne nk improve kan.. Memang dua tiga bulan ni duit aku perabih kat kosmetik je la. Bulan ni nk grab Bobbi Brown set brush. Yg tgh otw nak sampai eye liner yg 8 batang aku order masa Crazy Sale. Gempak woo.. Tapi aku punye 4 batang je. 4 lagi utk adik aku.. Adakah teaser ni akan memberanakkan vlog dari aku? Nantikan. Kalau ada ye lah, but if tak de biarkan ianya menjadi teaser till aku rasa aku da boleh buat vlog. 

P/S: Isnin masih cuti, mau ke mana eyh?

2 Komentar untuk "Teaser : Smokey Pink Style"

Nanie pernah pakai bedak kompak maybelline angelfit x...?

xpernah pakai cik nur.. :) sbb maybeline punye bedak xngam ngn kulit nani. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top