Segmen Ben Ashaari : Bloglist April 2012

Assalamualaikum Wah... Bro Ben buat segmen lagi.. Sekali lagi aku nk join.. Segmen Bloglist Februari ari tu da expired da katanye.. So leh...

Review Product : Asianic Hand & Body Lotion

Review Asianic Hand & Body Lotion | Review Produk Asianic Assalamualaikum Lama rasanye tak review product ni. Wokey la.. Sapa kt...
Wordless Wednesday: Energetic

Wordless Wednesday: Energetic

Assalamualaikum Over kan?? Btw thanks for  Lurviey for your motivation and also  Dya Bunga :) Hehe.. Ok nak breakfast Salad Tuna dulu.....
I Choose To...

I Choose To...

Assalamualaikum Ari ni sarat dengan berita yg menggemparkan.. Ceh.. Tak nak la story mory kat sini. It's not good.. Cume apa yg penting...

Relief on Happy Sunday

Assalamualaikum Hari aku bermula dengan emosi yg berkecamuk.. Maklumlah ari Isnin. Just like I said lately kepala otak aku makin tidak rasi...

Resepi: Salad Tuna with Olive Oil

Assalamualaikum Hi everyone... Time Flies. Sunday 26 already. 3 more days to go and March around the corner. Esok da ari Isnin and agai...

Friday Farewell Party

Assalamualaikum Another flat saturday in my life. Urghhh.. Apa boleh buat kan. Lurviey busy with the big event at his place and me just s...

Khasiat Jus Saderi

Assalamualaikum Setiap kali buat entri pasal khasiat utk kesihatan ni aku mcm excited. Hehe..( perasan bagus kejap, tak pe kan? sbb tuj...
Nikmat Yang Sementara

Nikmat Yang Sementara

Assalamualaikum Pernah dengar kan ' ada umphhh ' ?? Nikmat apa tu sampai ada umphhh tu.. Sila jga color otak korang ngan warna kun...
Segmen I Love Blogging

Segmen I Love Blogging

Assalamualaikum Wah tetiba rasa terharu sebab tuan blog jemput join Segmen I Love Blogging. Di sebabkan sifat tuan blog yg baik hati menje...
Kedalaman Lubang Pusat Dan Jodoh

Kedalaman Lubang Pusat Dan Jodoh

Assalamualaikum Macam mana perjalanan hidup korang ari ni? Energetic and productive?? Aku? Life tetap flat seperti biasa. I'm still hop...

Hectic Wednesday

Assalamualaikum Sunyi sepi bile aku bukak blog ari ni sbb tak de entri.. Damn, feakin stress. Suddenly stress rasa down terus. It jus like ...

Gambar 1995: Me and Siblings

Assalamualaikum Hari ni nak relax-relax sebab otak tgh serabut fikir perancangan yg tak jadi. I mean perancangan jadi cume tak ikut dateli...

Segmen : Jom Blogwalking + Follow

Assalamualaikum Ari ni nk relax kepala otak jap join segmen.. Syarat yg sgt simple and buat aku tak pening otak. So cepat-cepat aku joi...

Khasiat Dlm Brokoli

Assalamualaikum Da baca ke khasiat yg terdapat dlm lada benggala?? Kalau belum baca bleh baca kat  sini . Btw hari ni aku nak share te...

Dunia Kerja : Dulu & Kini

Assalamualaikum Dulu   First time aku masuk dlm dunia pekerjaan which dealing ngn management and top management and see the...
Capsicum for Weight Loss

Capsicum for Weight Loss

Assalamualaikum Ari ni nak ckp-ckp pasal diet. Just sharing apa yg aku rasa memang perlu dikongsi especially kepada ladies yg suke habi...

My New Baby Eee

Assalamualaikum Genap seminggu aku bersama ngan my new baby Eee. Say hi to my new baby eee kat bawah ni. Actually aku plan nak beli next...

Duit Syiling Malaya 1939

Assalamualaikum Halloooo... Ari ni da pun ari ahad and sedar tak sedar da nk abis pun bulan Februari. Mlm last nk stay up ni cuz esok da ke...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top