Special Offer

Author

Gambar 1995: Me and Siblings

Assalamualaikum

Hari ni nak relax-relax sebab otak tgh serabut fikir perancangan yg tak jadi. I mean perancangan jadi cume tak ikut dateline je. Sebab nye.. Aku hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukan. Ok la malas nk ulas panjang. Nampak gmbr kt bawah ni? Ni gambar aku ngan adik beradik aku tahun 1995 yg mana masa ni aku baru je darjah dua. Tinggi kan? (perasan). Kalau nk tahu ni la pakaian rasmi aku pergi kelas fardhu ain lepas abis waktu sekolah. Masa ni uniform kelas agama tak siap lagi. Hehe.. Rindu plak kat adik beradik aku bile tgk gmbr ni. 













Amacam gambar yg aku edit kat atas ni?? Ok tak? Hehe.. saje nk main edit mengedit plak. Sejak ada baby eee ni bleh la buat mcm ni. Profesional Photographer pun edit gmbr and main setting ngan gadget dorang so tak salah aku pun nak main jugak.. Aduhai.. Semakin sangap aku nk dapatkan DSLR ni.. Kat bawah ni gmbr original yg memang tak diedit ok.



P/S: Bukan tak de modal ok?? Bai


0 Komentar untuk "Gambar 1995: Me and Siblings"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top