Special Offer

Author

Hubungan Tanpa Arah Tuju

Assalamualaikum

Setiap perhubungan mesti ada matlamat. Dlm kehidupan pun ada matlamat jugak. Tapi mcm mne plak ngan perhubungan tanpa matlamat atau arah tuju nih? Ish.. Pelik jugak aku ngan manusia yg mahukan perhubungan tapi tanpa terikat dengan apa-apa ikatan. Kononnya pengalaman lalu buat manusia serik la. Bajet la. Memang aku ada belajar pasal pengalaman lampau membuatkan manusia berkecenderungan utk generalize akan sesuatu isu. Like kalau si perempuan ni putus cinta terus benci kaum lelaki then the worst part bile dorang start utk bercinta dengan kaum sejenis. Bahaya tuh.. Banyak sgt yg happen ari ni. Please la.. So, smlm aku tgk la status member aku kt FB and she said.. (tgk gmbr kt bawah ni)


Bile ckp pasal hubungan of course la perlukan komitmen kan? So kalau tak rasa-rasa mcm tak bersedia dlm sesuatu perhubungan tu tak payah la nk ada hubungan. Dlm hidup ni kita yg bertanggungjawab atas diri sendiri. Dah besar panjang pun, and kalau kawin anak pun da berderet, tak kan benda mcm ni pun tak boleh nk fikir kan..

Buat kaum Adam yg dikurniakan akal fikiran...
 



P/S:  Kursus kawin belum amik lagi.. Erk...


4 Komentar untuk "Hubungan Tanpa Arah Tuju"

betul tu ayu sokong..klu tak da hala tuju kwn bsa saja takpa..jgn nk syg2..hehe

betul apa kata ustz tu, kalau xbesedia, jgn usik hati sesiapa..baik lelaki tatau wanitakan..

kalau ta berniat na serius, jgn melebih2. kawan2 je da la kan. ni bersayang2 bagai. haih.

hubungan yg xde komitmen adalah sia2...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top