My Nuffnang Cheque

Assalamualaikum

Yeayy.. Esok da hari Khamis.. Kejap je masa berlalu.. Lusa da Jumaat. Sabtu baru leh jumpa Lurviey.. Tak tahan den mcm ni nak nunggu tahun depan. Nampak entri kat atas tu?? Wahaha.. Hari sabtu ari tu akhirnya sampai jugak cheque daripada Nuffnang.  Terima kasih Nuffnang.. 

Tadaa... Syukur Alhamdulillah dengan income hasil blogging ni walaupun tidak selebat seperti blogger otai.. Happy bile tgk cheque nih tapi....


Cer tgk lek lok kat bawah ni?? Nama Lurviey tu.. Bukan nama aku.. Wahaha.. Ok ini cheque Lurviey punye. Aku punye belum terfikir untuk cashout lagi. Biarlah kat situ.. Aku yg wat blog dulu tapi Lurviey yg cashout dulu. Aku pun start aktif balik after practical.. Apapun syukur Alhamdulillah... 


Dengan hasil duit yang cashout ni maka Lurviey pun make up la ketenye dengan sport rim 15. Tahniah ye sebab akhirnye berjaya jugak make up kete.. Tambah dua rat je. Itulah lelaki.. Mesti nak make up kete. Masa aku pergi kedai ni ari tu ramai lelaki yg dtg nk make up kete tukar tayar bagai. Terbaik..


Btw masa pergi tgk sport rim ari tu perghh hatiku cair tgk.. Rasa nk make up kete aku jugak la one day. Tapi... Lesen kete tak de lagi ni mcm mne?? Lesen tak de mcm mne nk beli kete kan? Wahaha. Apapun aku tak bersedia untuk menambah hutang... Sekian...

P/S: Rindu Lurviey.. Seksanye nk tunggu Sabtu ni..



2 Komentar untuk "My Nuffnang Cheque"

salam, hai..

mcm mana nak dapat BE dari NUFF ye, tuto boleh :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top