Special Offer

Author

DIY: Appreciation Note

Assalamualaikum

Dua hari tak dpt jmpe Lurviey apa yang aku buat abis keje? Naaa... Inilah keje aku. Da bosan la asyik movie marathon. Tetiba duk terfikir pasal hadiah pemenang GA aku and also pemenang GA lain yang aku jadi sponsor.  At the moment memang aku masih belum ada masa utk poskan barang para pemenang. Barang da siap ada atas meja. Alamat pun ada yg da dapat cume nk bergerak ke pejabat post je belum ada masa lagi. Maafkan aku yerk para pemenang.. Jangan risau.. Hadiah korang akan dipos cume lewat sikit. *shakehandmintakmaaf

Di sebabkan 'tersangat' busy and barang book scrap bersepah dlm laci and tak terusik maka idea sangap nk buat something utk para pemenang. Wahaha. Actually barang book scrap tu aku tak de masa lagi nk pergi cutting kat bilik Dr Diana. Kalau dpt pergi pun time ada kelas Master ari Sabtu. Kena deal ngan Curryegg dulu la. *busybusy


Biasala bile da SS ni mula nk buat mcm ni kn? At least terusik jugak barang-barang aku. Awal tahun lagi beli tapi tak jugak berkesempatan utk buat book scrap. Sigh** Walhal keje tmpt keje bukan bawak balik rumah pun. Busy ngan other commitment. Rasa mcm nk jadi penulis berbayar semula la. Da lama stop. 


Cantik tak warna pink? Percayalah aku tak suke pink tapi sejak 'tua' ni mula jatuh cinta warna pink. Sebab pagi aku pink ni lembut. Aku tak suke lembut-lembut nih. Aku suka kasar. Lembut bertempat je. Brutal? Memang. Pernah kena sound dlm interview masa nk masuk UM. Sebab? Aku tak nak course counseling. Wahaha. Tapi akhirnye rezeki aku memang di UM and sambung dlm jurusan counseling. Best jugak bile dpt kenal org jenis psycho. *jgn cari pasal


Pantun versi aku. Sila gelak guling-guling ye those yg akan menerima nih. =)


Aku suke buat benda ni sampai aku mula perasan cantik. Bukan aku yg cantik tapi aku punye keje. Heee.. Well ni semua angkara Dr Diana. American lecturer yg sangat humble, dramatic, generous and mcm-mcm la. Pakar sand therapy. Ada sapa-sapa kat sini pernah buat terapi pasir? Bleh refer entri kat SINI


Semuanye da pun settle. Masalah skang ni, ble aku nk meluangkan masa ke pejabat pos?? Emm kena cari masa ni. Silap2 hujung bulan ni. Ada dua GA yg tengah run yg aku jadi sponsor. Alang-alang tunggu semua abis la. Sekali harung terus kan? Mintak maaf ye...


P/S: Masih teringat pasal baby semalam tu. Hati sayu sebak plak. =(

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top