Special Offer

Author

Telekung at Ladies Shoppe

Assalamualaikum

Aku start entri aku ngan pertanyaan okeh?
Berapa ramai antara kite tukar telekung solat setiap tahun? Or ada yg tak pernah bertukar langsung? Biasanye paling min pun pompuan akan ada dua telekung. Satu yang pakai kat rumah satu lagi kat ofis or bawak jln2 kan. Mudah kan? *tapi tak semestinye dua. Tp aku prefer dua la :)Tak de la gasak ngan satu je. Trend skang aku tgk org jual telekung mcm2 kaler ada. So aku grab satu.. Tapi tuan empunya online shop kasik FOC kat aku.. Terima kasih Diela.. 

Finally ari Sabtu ari tu aku pun terima la bungkusan ini. Yesss... 


Tadaa.. Aku tak tahu nk amik colour apa and finally aku decide amik peach. Senang nk lenjan kat luar. Nama lagi telekung travel. So mudah la nk bawak sana sini. Nk harapkan telekung kt surau? Kadang kena queue tunggu turn. Tak sanggup den. Lebih selesa guna yg sendiri.


Jom ushar sikit telekung yg aku print screen from LadiesShoppe. Korang bleh like fan page LadiesShoppe. Harga berpatutan dan kualiti yg sangat da boom.(*Diela aku amik gmbr ni sat nk promote :) )

Cantik tak? Mcm-mcm warna ada. Kalau baju leh tukar selalu apa salahnye beli telekung baru. Nak menghadap Pencipta kita jugak kan.



Those yg nk kawin tu and barang wajib atas dulang hantaran mesti telekung kan? So why not ushar kat LadiesShoppe ni. Cantik-cantik belaka.



Selain telekung sejadah pun ada jugak. Cantik plak tu. 


And banyak lagi yg ada di LadiesShoppe. Harga sangatlah berpatutan. 

Jom like pages LadiesShoppe 


Happy shopping... 

P/S: Sekadar berkongsi.. :)


4 Komentar untuk "Telekung at Ladies Shoppe"

cantik..hehe..btul tu min kita patut ada 2..klu bli utk gna xpa..hehe

depend pd org kot ayu.. nani prefer dua.. sbb stu mmg tinggal satu lgi sng kalau balik kg ke or pergi mne2. heeee..

cntik2.. yui pon stu letak pjbt stu g kat umh.

nur ada 3 telekung, satu di rumah, dalam kereta dan satu lagi mmg tinggalkan dekat opis, hujung minggu je bawa balik untk basuh.

telekung yg nani dapat tu, nur ada satu, tapi xpkai sgt. sebab jarang.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top